Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

København: Stegt flæsk på Nyboders Køkken

Vi spiser masser af svinekød I Danmark, så det kom nok ikke som den store overraskelse, at det var stegt flæsk, der løb af med prisen som Danmarks Nationalret i 2014.

Stegt flæsk serveres traditionelt med kartofler og persillesovs, og steges på panden eller i ovnen. Jeg har også hørt om friturestegte versioner, men det er vist ikke den rigtige måde at gøre det på. Det er en enkel, men velsmagende ret, og en af de ting jeg altid kan spise. Da min ven Joachim foreslog at vi tog på Nyboders Køkken og spiste stegt flæsk, var jeg derfor fyr og flamme.

Vi bestilte stegt flæsk ad libitum samt hver sin øl. ”I skal da også have en snaps?” spurgte den søde kvindelige tjener, og ja, det skulle vi da. I ved jeg tit har bitchet over servicen i Danmark, men Nyboders Køkken havde det sødeste personale, med den skønneste jargon. Vores øl blev serveret få minutter efter at vi havde afgivet bestillingen, og maden ventede vi heller ikke længe på. Vores stegte flæsk blev serveret med persillesovs og kartofler, og var lige tilpas sprødt men stadigvæk med den der lidt seje kerne, som jeg rigtig godt kan lide.

Vi havde ikke bestilt bord for hvor travlt kan der lige være en tirsdag aften? Ganske travlt viste det sig, for vi fik et af de sidste ledige borde. Hvis I skal forbi Nyboders Køkken kan jeg derfor stærkt anbefale, at I bestiller bord i forvejen.

Min Danmark Blog


Nyboders Køkken, Borgergade 134, 1300 København

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop