København: Stegt flæsk på Nyboders Køkken

Vi spiser masser af svinekød I Danmark, så det kom nok ikke som den store overraskelse, at det var stegt flæsk, der løb af med prisen som Danmarks Nationalret i 2014.

Stegt flæsk serveres traditionelt med kartofler og persillesovs, og steges på panden eller i ovnen. Jeg har også hørt om friturestegte versioner, men det er vist ikke den rigtige måde at gøre det på. Det er en enkel, men velsmagende ret, og en af de ting jeg altid kan spise. Da min ven Joachim foreslog at vi tog på Nyboders Køkken og spiste stegt flæsk, var jeg derfor fyr og flamme.

Vi bestilte stegt flæsk ad libitum samt hver sin øl. ”I skal da også have en snaps?” spurgte den søde kvindelige tjener, og ja, det skulle vi da. I ved jeg tit har bitchet over servicen i Danmark, men Nyboders Køkken havde det sødeste personale, med den skønneste jargon. Vores øl blev serveret få minutter efter at vi havde afgivet bestillingen, og maden ventede vi heller ikke længe på. Vores stegte flæsk blev serveret med persillesovs og kartofler, og var lige tilpas sprødt men stadigvæk med den der lidt seje kerne, som jeg rigtig godt kan lide.

Vi havde ikke bestilt bord for hvor travlt kan der lige være en tirsdag aften? Ganske travlt viste det sig, for vi fik et af de sidste ledige borde. Hvis I skal forbi Nyboders Køkken kan jeg derfor stærkt anbefale, at I bestiller bord i forvejen.

Min Danmark Blog


Nyboders Køkken, Borgergade 134, 1300 København

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje