København: Brunch på 8tallet

Torsdag mødtes jeg med Michael og Lise til brunch. De var så søde at hente mig på Hovedbanegården, hvorefter turen gik ud til Amager og 8tallet.

8tallet er designet af den danske arkitektgruppe Bjarke Ingels Group (BIG) og har vundet flere priser internationalt. Der ligger også en restaurant i bygningen, som måske mest er kendt for den fine udsigt ud mod Fælleden, men som faktisk serverer en helt udmærket brunch.

I København har det længe været populært at servere brunch som et mindre byg-selv-projekt, hvor man sammensætter sin brunch fra en menu af forskellige småretter. Det er en fantastisk mulighed for at smage flere forskellige ting, for man behøver typisk 4-6 retter for at blive mæt, så der er både plads til scrambled eggs og vafler.

Menuen på 8tallet bød ikke på de store overraskelser, bortset fra de syltede rødløg, der tilsyneladende var et tilbagevendende tema og både dukkede op i selskab med serrano-skinken, pølserne og den knuste avocado.

Det smagte rigtig godt, og tiden fløj af sted, så før vi vidste af det var det tid til at begive sig mod lufthavnen. Jeg nåede derud 5 minutter inden check-in lukkede, så der var lidt stress på. Da jeg landede i Dubai, var min telefon fyldt med beskeder, for det viste sig at TV2 samme dag havde lavet en reportage om Airbus 380 i Københavns Lufthavn, og hvem kunne man se i starten af indslaget? Mig, der kommer løbende af sted med tungen ud af munden og rygsækken over skulderen:)


8tallet, Richard Mortensensvej 81A, 2300 København S, Tlf: +45-32 62 86 28


Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje