De bedste koreanske restauranter i København – Peters Favoritter

De Bedste Koreanske Restauranter i København

Jeg bliver tit spurgt hvor man finder den bedste koreanske mad i København, for eftersom jeg er adopteret fra Korea, går folk ud fra, at det må jeg da have styr på. Dog er det over 10 år siden jeg boede i København, så jeg er ikke den bedste person at spørge. I stedet har jeg taget fat i min ven Peter, som også er adopteret fra Korea, og som både bor i Købehavn og har en rigtig (læs: ikke adopteret) koreansk kæreste, og fået ham til at skrive lidt om koreanske restauranter i København. Her har I Peters bud på, hvor man finder den bedste koreanske mad i hovedstaden:

Sakura

Efter at Miga er lukket, er Sakura et af de eneste steder i København, hvor man kan få autentisk koreansk mad i den klassiske stil, og det er her min kæreste vil hen, når hun har lyst til nogle af de traditionelle koreanske retter. Deres supper Kimchi jigae og yukgaechang er virkelig gode, og smager ligesom de gør i Korea.

Sakura, Møntergade 22, 1116 København

Juju

Juju er en moderne koreansk restaurant, drevet af Kristian Bauman, som er adopteret fra Korea, og som også er manden bag den koreanske fine-dining-restaurant KOAN, som desværre er midlertidigt lukket (Februar 2023). Juju er lidt mere casual end KOAN, men har man spist på KOAN kan man godt fornemme, at det er samme person, der står bag. Menuen består af forskellige småretter, som hele bordet deler. Man sidder tæt, og der er en rigtig hyggelig atmosfære.

Juju, Øster Farimagsgade 8, 2100 København

Kopan

Kopan er en hyggelig og uhøjtidelig restaurant, som serverer bibimbab, mandu og andre lettere retter. Maden er tilpasset skandinaviske smagsløg, men restauranten er startet af en koreaner. 

Kopan har også en street kichen udgave ved torvehallerne, hvor man finder deres foodtruck lige hvor man kommer op fra metroen.

Kopan, Linnésgade 24, 1361 København K

Bulko

Casual koreansk restaurant med autentisk koreansk mad i trendy omgivelser. Her finder man et udmærket udvalg af typiske koreanske retter, som bulgogi, kimchi jjigae og bibimbap, og det er også et af de bedste steder at bestille koreansk take-away fra.

Bulko, Ny Carlsberg Vej 38, St.Tv, 1760 København V

Ssam

Der er både en SSam på Vesterbro og en Ssam på fisketorvet. De kalder konceptet en korean food bar, og begge restauranter er meget populære. Maden smager rigtig godt, men menuen er tilpasset ret meget til skandinaviske smagsløg. Dog kommer jeg der ikke så ofte, da mit indtryk er, at arbejdsmiljøet ikke er det bedste, og personalet virker aldrig i særlig godt humør.

SSam, Colbjørnsensgade 7, 1652 København V

Koreansk BBQ (Flintholm og Nordhavn)

Kinesiskejet restaurant med et af byens bedste Korean BBQ-tilbud: Ad libitum BBQ i to timer for 249kr (februar 2023). Der findes to filialer af Koreansk BBQ; en ved Flintholm station og en i Nordhavn. Jeg synes lokalet ved Flintholm er ret dårligt egnet til Korean BBQ, da der er dårlig ventilation. Restauranten i Nordhavn har både bedre lokaler og bedre ventilation.

Koreansk BBQ, Hamborg Pl. 6, København

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop