Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

København: Jul i Tivoli

Jul i Tivoli, København

Jul i Tivoli er altså noget helt særligt. Fra slutningen af november og gennem hele december er den gamle have forvandlet til en fascinerende boble af julestemning og vintermagi. Efter mørkets frembrud tændes lysene i tivoli, og strategiske stænk af julesne hist og her gør, at drømmen om en hvid jul virker meget realistisk.

Man betaler 120kr for at komme ind, og prisen inkluderer ikke andet end entréen. Det er lidt dyrt, men jeg synes, at det er pengene værd, for den verden de har skabt derinde er så smuk og gennemført, at selv den mest inkarnerede Scrooge må overgive sig til julestemningen.

Det var en rigtig dejlig aften. Luften var frisk, men ikke for kold, og overalt var der en liflig duft af gran og gløgg. Jeg stoppede ved en af de små boder for at købe et par æbleskiver og en kop gløgg at varme mig på. Manden i boden forsøgte at overtale mig til at tage et ekstra shot cognac eller vodka i gløggen, hvilket jeg dog takkede nej til. Jeg har en liste fyldt med julegaveønsker, så ingen grund til at risikere at have i bad standing hos julemanden:)

Der var rigtig mange fine boder, og selvom det primært var etablerede, velkendte mærker, man fandt på hylderne, så var det meste julerelateret og passede godt ind i temaet. Jeg har tidligere været på andre julemarkeder, hvor der er blevet solgt alt fra diskokugler til Wunderbaums, og det ødelægger altså lidt den gode (jule)stemning, når julemarkedet sælger ud.

Aftenens højdepunkt var, da jeg så julemanden udenfor sit værksted. Han stod og vinkede og ho-ho’ede og virkede enormt rar og overskudsagtig. Jeg er sikker på, at de japanske turister ved siden af mig var overbeviste om, at han var den ægte vare.

For nogle år siden var jeg på Winterdom som er et af de store julemarkeder i Hamburg. Det var en ret anderledes oplevelse, men helt sikkert også rigtig hyggeligt.

I kan læse mere om Jul i Tivoli på Tivolis hjemmeside

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop