Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Copenhagen: High Tea på Tante T

Tante T København

Opdatering: Caféen på Vesterbro er nu lukket, og Tante T-butikken er flyttet til Torvehallerne

Tante T er en hyggelig café på Viktoriagade tæt på Hovedbanegården, og det har længe været et af mine yndlingssteder i København. Når man træder indenfor føles det som at være hjemme hos en eller andens bedstemor for alt fra malerierne på væggene til de antikke møbler minder en om en for længst svunden tid.  Dette er ikke blot endnu en international franchise kaffeklub. Tante T er som et lille stykke af, hvad Danmark var for 50 år siden.

Tante T er også et af de steder jeg plejer at vise mine udenlandske venner, og med undtagelse af min tidligere koreanske chef, som jeg inviterede på ymer med drys, så plejer de at være ret vilde med det. Da Shinae og jeg planlagde vores andet møde, foreslog jeg derfor, at vi mødtes på Tante T. Jeg skulle til Sverige senere på dagen, så vi mødtes lige inden middag. Tante T er rigtig populær, specialt blandt kvinder i alle aldre, så jeg havde ringet i forvejen for at reservere bord. Vi bestilte en gang Tantens High Tea hver til 160kr. inklusive en kande te. Kagerne er hjemmebagte og den lækre lemoncurd samt clotted cream, som man får serveret til bollerne er også hjemmelavet.

Shinae havde taget sin selfie-stick med (hey, vi er koreanere, så vi er undskyldt), så vi kunne tage nogle billder, hvor man kunne se lidt mere end bare mit store hoved. Desværre døde batteriet til fjernkontrollen så vi måtte nøjes med den gammeldags ”Den-Som-Har-De-Længste-Arme-Holder-Telefonen”-metode, men det gik fornemt.

Tante T har et fint udvalg af sort te, urtete, grøn te og roiboos. Jeg plejer at bestille Darjeeling eller deres Coconut Honey Chai, men denne gang valgte jeg en almindelig Chai Latte og overtalte i stedet Shinae til at bestille Coconut Honey Chai. Det er en ret usædvanlig bryg, som jeg ikke har set andre steder i København, og jeg kan rigtig godt lide smagen. Jeg tror dog Shinae syntes den var en smule for sød, men hun hævdede at det smagte ok sammen med bollerne. Kagerne på Tante T er en smule tunge (bedstemor style) og selvom de smagte dejligt, kunne vi slet ikke spise op, så personalet pakkede resterne i en fin lille æske som Shinae fik med hjem.

Min blog om København

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop