København: Gode burgere på Greasy Spoon

Greasy Spoon København

Da jeg var i København mødte jeg også min gamle veninde Tina, som jeg har kendt siden gymnasiet. Dengang plejede vi at tilbringe så meget tid sammen, at mine forældre en periode troede, at vi datede. Det gik endda så langt, at min mor helt alvorligt sagde til mig, at det for mine forældres vedkommende var fuldstændigt lige meget, om jeg havde pigekærester eller drengekærester.

Hvad de ikke vidste var, at hovedårsagen til, at jeg altid overnattede hos Tina, udover at hun var sød og rar, var, at hun havde en gigantisk samling DVD’er. Vi havde derfor de hyggeligste filmaftenener med kebabruller, Piratos og masser af cola.

Denne gang mødtes Tina og jeg ikke for at se film, men derimod for at spise burgere på Greasy Spoon. Greasy Spoon er Thomas Madvigs diner, og siden den åbnede tilbage i  2013 har den været et af Studiestrædes mest hypede hangouts. Nu er jeg jo for det meste mere til ”hyggelig” end ”hyped”, men menuen så lovende ud, og Tina ville rigtig gerne derhen.

Til at starte med var personalet ikke overdrevent imødekommende, og man fik lidt fornemmelsen af, at service ikke bare er noget, man får, men noget, man må gøre sig fortjent til. Dog blev det bedre efter at vi havde set hinanden lidt an, og vi fik endda et smil sammen med vores pommes frites.

Jeg bestilte en Classic Burger med oksekød, cheddarost og tomater, og Tina fik en Mexi Chicken med hjemmelavet kyllingebøf, chilimayonnaise og salsa. Burgerne var rigtig gode og min mac and cheese var helt perfekt.

I morgen flyver jeg til Singapore på kort visit. Jeg glæder mig rigtig meget, og jeg har lavet en lang liste med alle de ting, som AC har sagt, at jeg skal spise. Ellers har det været nogle travle dage i Dubai. Jeg har flyttet både min blog og mit website til et andet hostingfirma, så jeg har ikke kunnet opdatere bloggen i flere dage, da alle ændringer ville forsvinde senere. Derudover fik jeg ikke sat min nye email-konto op i tide, så der var en længere periode, hvor jeg ikke har kunnet modtage emails. Hvis du har sendt mig en email de sidste 48 timer, er der derfor en ret stor risiko for, at den er blevet væk i cyberspace.

Nu skulle alt dog være oppe at køre igen, og jeg bliver forhåbentlig glad for mit nye digitale hjem.

Min blog om København


Greasy Spoon, Studiestræde 14, København

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop