Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

København: Morgenmad på Møller Kaffe & Køkken

Møller Kaffe & Køkken København

Møller Kaffe & Køkken er en populær restaurant på Nørrebrogade, som serverer morgenmad hele dagen. Jeg synes jo altid, at morgenmad er en god idé, så af sted til Kaffe & Køkken.

Af rent nostalgiske årsager bestilte jeg øllebrød. Min mormor plejede at lave øllebrød til min søster og jeg, da vi var små, men jeg var aldrig specielt vild med det. Øllebrød ser jo ikke særlig lækkert ud og ligger vel og roder rundt nede blandt forloren skildpadde og gule ærter på appetitlighedsskalaen. Selvom man på Kaffe & Køkken har gjort meget for at give grøden en mere æstetisk fremtoning, så lod mit indre 6-årige jeg sig dog ikke narre, men rynkede stædigt på næsen i misbilligelse. Jeg må nok bare indse, at øllebrød ikke lige er mig.

Det blødkogte æg blev serveret i en lille skål med hø, og der var masser af frisk karse ved siden af til at strø ovenpå. Selvom steder, der specialiserer sig i morgenmad ofte har ret godt styr på det der med æggekogning, så er jeg altid spændt på at se, hvad der gemmer sig under skallen. Små hjerner, små fornøjelser:)

Avocadoen med rød kardinalpeber og koriander så flot ud i skålen, men jeg var lidt i tvivl om, hvordan jeg skulle gribe den an. Direkte fra skålen eller ovenpå rugbrød? Den smagte ok som en ret i sig selv, men det var først med rugbrødet, at det hele for alvor gav mening, og her taler vi om en klar kandidat til bedste avo-mad i byen lige nu.

Min København Blog


Møller Kaffe & Køkken, Nørrebrogade 160, Copenhagen

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje