København: Vegetarmad på Vækst

Vækst, Copenhagen restaurants

For vi vendte snuden hjemad mod Dubai, var Poul og jeg ude at spise i København. Vores oprindelige plan var at spise på Høst, men de var fuldbookede, så det blev Vækst i stedet. Vækst er også en del af Cofoco-gruppen, og både menu og indretning mindede rigtig meget om Høst, så det var et rigtig godt alternativ.

Jeg bestilte den vegetariske menu og lagde ud med bagt glaskål med grønne jordbær. Til hovedret fik jeg Kålskud med sprød ost og nye kartofler, som dog skulle deles med Poul og hans oksemørbrad. Vi fik begge to en dessert med rabarber, jordbær, kærnemælk og hvid chokolade, og med det strejf af syrlighed, som jeg elsker ved danske desserter, og som er svært at finde andre steder.

Jeg må sige at jeg er enormt imponeret over hvor godt København er kommet med på vegetarfronten. Det sker tit at vegetarretterne lokker mere end retterne med kød, og det føles sjældent som et kompromis at vælge noget fra den kødfri menu.

Min menu på Vækst var grønnere end grøn og fuld af sprødhed og god smag. Specielt saucerne bidrog til at det, der ved første øjekast let kunne forveksles med en gang kaninfoder, voksede ved nærmere bekendtskab.

Pouls mad var også rigtig godt, og jeg skulle selvfølgelig lige smage. Jeg er frygtelig at være ude at spise med, for jeg smager din mad, uden at spørge først, og er det bedre end det, jeg selv har bestilt, så stjæler jeg din tallerken, når du kigger væk:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje