Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

København: Vegetarmad på Vækst

Vækst, Copenhagen restaurants

For vi vendte snuden hjemad mod Dubai, var Poul og jeg ude at spise i København. Vores oprindelige plan var at spise på Høst, men de var fuldbookede, så det blev Vækst i stedet. Vækst er også en del af Cofoco-gruppen, og både menu og indretning mindede rigtig meget om Høst, så det var et rigtig godt alternativ.

Jeg bestilte den vegetariske menu og lagde ud med bagt glaskål med grønne jordbær. Til hovedret fik jeg Kålskud med sprød ost og nye kartofler, som dog skulle deles med Poul og hans oksemørbrad. Vi fik begge to en dessert med rabarber, jordbær, kærnemælk og hvid chokolade, og med det strejf af syrlighed, som jeg elsker ved danske desserter, og som er svært at finde andre steder.

Jeg må sige at jeg er enormt imponeret over hvor godt København er kommet med på vegetarfronten. Det sker tit at vegetarretterne lokker mere end retterne med kød, og det føles sjældent som et kompromis at vælge noget fra den kødfri menu.

Min menu på Vækst var grønnere end grøn og fuld af sprødhed og god smag. Specielt saucerne bidrog til at det, der ved første øjekast let kunne forveksles med en gang kaninfoder, voksede ved nærmere bekendtskab.

Pouls mad var også rigtig godt, og jeg skulle selvfølgelig lige smage. Jeg er frygtelig at være ude at spise med, for jeg smager din mad, uden at spørge først, og er det bedre end det, jeg selv har bestilt, så stjæler jeg din tallerken, når du kigger væk:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop