København: Vegetarmad på Vækst

Vækst, Copenhagen restaurants

For vi vendte snuden hjemad mod Dubai, var Poul og jeg ude at spise i København. Vores oprindelige plan var at spise på Høst, men de var fuldbookede, så det blev Vækst i stedet. Vækst er også en del af Cofoco-gruppen, og både menu og indretning mindede rigtig meget om Høst, så det var et rigtig godt alternativ.

Jeg bestilte den vegetariske menu og lagde ud med bagt glaskål med grønne jordbær. Til hovedret fik jeg Kålskud med sprød ost og nye kartofler, som dog skulle deles med Poul og hans oksemørbrad. Vi fik begge to en dessert med rabarber, jordbær, kærnemælk og hvid chokolade, og med det strejf af syrlighed, som jeg elsker ved danske desserter, og som er svært at finde andre steder.

Jeg må sige at jeg er enormt imponeret over hvor godt København er kommet med på vegetarfronten. Det sker tit at vegetarretterne lokker mere end retterne med kød, og det føles sjældent som et kompromis at vælge noget fra den kødfri menu.

Min menu på Vækst var grønnere end grøn og fuld af sprødhed og god smag. Specielt saucerne bidrog til at det, der ved første øjekast let kunne forveksles med en gang kaninfoder, voksede ved nærmere bekendtskab.

Pouls mad var også rigtig godt, og jeg skulle selvfølgelig lige smage. Jeg er frygtelig at være ude at spise med, for jeg smager din mad, uden at spørge først, og er det bedre end det, jeg selv har bestilt, så stjæler jeg din tallerken, når du kigger væk:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Når man rejser med sine foodie-venner har mad og restauranter første prioristet, så allerede inden vi ankom til San Francisco havde vi en grov skitse over hvad vi skulle spise, …

  • Sidst jeg var i Norge for at besøge AC foreslog hun, at vi tog ud for at fiske makrel. Det lød jo spændende, og vejret var fint, så efter morgenmaden …

  • Burmesiske te-kager (Bamar Kate Mote) er en traditionel snack fra Myanmar. De små kager nydes ofte sammen med te og serveres, når folk samles for at hygge sig. De kan …

  • Det kan være lidt af en udfordring at åbne en kokosnød, specielt hvis man ikke har prøvet det før. Med den rette teknik er det dog faktisk ganske overkommeligt, og …

Mitzie Mee Shop