København: Café Norden – Moderne dansk frokost

Café Norden på Strøget i København

Nogle dage inden jeg tog til Oslo, havde jeg endelig fornøjelsen af at møde Angela fra Pinay Skattebasse. Vi har gennem længere tid fulgt hinandens blogs, og da vi begge er i København disse dage, var det kun naturligt at finde en dag at mødes. Dog har den sidste tid været travl for os begge to, så det var lidt af en udfordring at finde en eftermiddag, hvor det endelig kunne lade sig gøre.

Vi mødtes på Café Norden som ligger lige i smørhullet på Strøget ved siden af Storkespringvandet. Jeg bestilte en laks- og oksetatar, som blev serveret med ristet rugbrød og smagte ganske fortrinligt. Derudover var retten så fotogen, at den selvfølgelig måtte op på Instagram med det samme. Min mad havde været rigeligt til os begge to, men Angela havde bestilt en kæmpeportion nachos. Den var så stor, at man slet ikke kunne se, at hun havde spist af den, da hun til sidst måtte give op.

Café Norden tiltrækker en del turister på grund af beliggenheden, men mange lokale bliver skræmt væk af de høje priser, og for min egen del er det over 10 år siden, jeg sidst var på Café Norden. Jeg ved ikke om det er fordi, at jeg ikke længere er på studenterbudget, eller om jeg bare er blevet så vant til de ekstremt høje priser i Dubai, men denne gang føltes det ikke så dyrt, som jeg huskede det. Det eneste jeg ikke rigtig forstod var, at man i bedste McDonald’s stil måtte op til baren for at bestille. Lidt forvirrende, da både omgivelser, mad og prisleje skaber forventninger om højere serviceniveau.

At blogge kan være en ensom beskæftigelse, for stik imod hvad nogle mennesker tror, så bruger man masser af tid foran computeren. Der er dage, hvor jeg slet ikke kommer uden for en dør men sidder 10 timer i træk og arbejder med designet eller skriver indhold. At møde andre bloggere, som forstår ens situation og arbejdsforhold, er utroligt inspirerende og motiverende, specielt når det som med Angela, drejer som om en person, hvor det ikke kun er selve bloggendet, man har tilfælles. Hvis du har en blog kan jeg derfor kun anbefale at komme ud og møde nogle af dine online kollegaer IRL.

Min København Blog


Café Norden, Østergade 61, Copenhagen

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje