København: Café Norden – Moderne dansk frokost

Café Norden på Strøget i København

Nogle dage inden jeg tog til Oslo, havde jeg endelig fornøjelsen af at møde Angela fra Pinay Skattebasse. Vi har gennem længere tid fulgt hinandens blogs, og da vi begge er i København disse dage, var det kun naturligt at finde en dag at mødes. Dog har den sidste tid været travl for os begge to, så det var lidt af en udfordring at finde en eftermiddag, hvor det endelig kunne lade sig gøre.

Vi mødtes på Café Norden som ligger lige i smørhullet på Strøget ved siden af Storkespringvandet. Jeg bestilte en laks- og oksetatar, som blev serveret med ristet rugbrød og smagte ganske fortrinligt. Derudover var retten så fotogen, at den selvfølgelig måtte op på Instagram med det samme. Min mad havde været rigeligt til os begge to, men Angela havde bestilt en kæmpeportion nachos. Den var så stor, at man slet ikke kunne se, at hun havde spist af den, da hun til sidst måtte give op.

Café Norden tiltrækker en del turister på grund af beliggenheden, men mange lokale bliver skræmt væk af de høje priser, og for min egen del er det over 10 år siden, jeg sidst var på Café Norden. Jeg ved ikke om det er fordi, at jeg ikke længere er på studenterbudget, eller om jeg bare er blevet så vant til de ekstremt høje priser i Dubai, men denne gang føltes det ikke så dyrt, som jeg huskede det. Det eneste jeg ikke rigtig forstod var, at man i bedste McDonald’s stil måtte op til baren for at bestille. Lidt forvirrende, da både omgivelser, mad og prisleje skaber forventninger om højere serviceniveau.

At blogge kan være en ensom beskæftigelse, for stik imod hvad nogle mennesker tror, så bruger man masser af tid foran computeren. Der er dage, hvor jeg slet ikke kommer uden for en dør men sidder 10 timer i træk og arbejder med designet eller skriver indhold. At møde andre bloggere, som forstår ens situation og arbejdsforhold, er utroligt inspirerende og motiverende, specielt når det som med Angela, drejer som om en person, hvor det ikke kun er selve bloggendet, man har tilfælles. Hvis du har en blog kan jeg derfor kun anbefale at komme ud og møde nogle af dine online kollegaer IRL.

Min København Blog


Café Norden, Østergade 61, Copenhagen

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop