Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

København: Morgenmad på Polly

Polly, breakfast in Copenhagen

Inden vi vendte snuden tilbage mod Dubai , nåede vi lige at spise morgenmad på Polly, som er en hyggelig café på Gl. Kongevej. Vi bestilte avocado med chorizo, eggs royale (eggs benedict med laks) samt en skål yoghurt med granola og grønne juices + kaffe. Avocadotoasten og yoghurten smagte rigtig godt, men hollandaisesaucen til Pouls eggs royale var så salt, at jeg blev nødt til at spytte den bid ud, jeg havde stjålet fra Pouls tallerken. Det viste sig at bordet ved siden af os havde samme problem med salt sauce, og de havde lige sendt deres tallerken tilbage til køkkenet, da vi tog den første bid.

Tjenerne fixede dog problemet med det samme, og tilbød os gratis drikkevarer som plaster på såret, og jeg blev mindet om, hvor god servicen kan være i Danmark, når personalet for lov til at tænke selv og træffe beslutninger på egen hånd for at løse et problem. I Dubai ville en lignenede situation i mange tilfælde have krævet at man skulle tale med en manager som derefter skulle tale med en anden manager, og kaffen ville være blevet kold før der skete noget:)


Polly, Gl. Kongevej 96, 1850 Frederiksberg

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje