Smørrebrød og flaskelamper

Bottle lights decoration

Så fik Danmark spillet kamp nr. 2, og sikke spændende det blev. Jeg er ellers ikke nogen større fodboldfan (eller fan af andre sportsgrene for den sags skyld), men jeg plejer at se alle landskampene, og efter den dramatiske begyndelse på turneringen hvor Christian Eriksen faldt om, tror jeg hele Danmark sad bænket foran tv-skærmen igår for at se, hvordan det ville gå. Desværre tabte vi, men det var godt nok en spændende kamp.

Vi havde bestilt smørrebrødskage fra Kahytten, som er et lokalt værtshus i Fredericia. Jeg har aldrig fået smørrebrød på den måde før, men det har efter signede været populært med smørrebrødskage/smørrebrødskagemand igennem længere tid?

Senere den aften skulle mine hjemmelavede flaskelamper prøves for første gang. Min mor foreslog at vi lavede lamperne med et par roséflasker, som var for flotte til at smide ud, for hun havde set noget lignende ovre hos deres naboer og syntes det så rigtig flot ud. Vi blev nødt til at vente til langt ud på aftenen for at det var mørkt nok til at man rigtig kunne se lamperne (solen går jo aldrig ned på denne tid af året), men jeg synes de blev rigtig fine. Man kan købe LED-kæder lavet specielt til formålet med batteriholderen gemt inde i noget, der ligner en prop, så har I nogle flotte gamle vinflasker, er det bare at komme igang. Selv leder jeg efter nogle blå og grønne flasker, så jeg kan lave lamper i flere forskellige farver til altanen i Dubai.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop