Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Smørrebrød og flaskelamper

Bottle lights decoration

Så fik Danmark spillet kamp nr. 2, og sikke spændende det blev. Jeg er ellers ikke nogen større fodboldfan (eller fan af andre sportsgrene for den sags skyld), men jeg plejer at se alle landskampene, og efter den dramatiske begyndelse på turneringen hvor Christian Eriksen faldt om, tror jeg hele Danmark sad bænket foran tv-skærmen igår for at se, hvordan det ville gå. Desværre tabte vi, men det var godt nok en spændende kamp.

Vi havde bestilt smørrebrødskage fra Kahytten, som er et lokalt værtshus i Fredericia. Jeg har aldrig fået smørrebrød på den måde før, men det har efter signede været populært med smørrebrødskage/smørrebrødskagemand igennem længere tid?

Senere den aften skulle mine hjemmelavede flaskelamper prøves for første gang. Min mor foreslog at vi lavede lamperne med et par roséflasker, som var for flotte til at smide ud, for hun havde set noget lignende ovre hos deres naboer og syntes det så rigtig flot ud. Vi blev nødt til at vente til langt ud på aftenen for at det var mørkt nok til at man rigtig kunne se lamperne (solen går jo aldrig ned på denne tid af året), men jeg synes de blev rigtig fine. Man kan købe LED-kæder lavet specielt til formålet med batteriholderen gemt inde i noget, der ligner en prop, så har I nogle flotte gamle vinflasker, er det bare at komme igang. Selv leder jeg efter nogle blå og grønne flasker, så jeg kan lave lamper i flere forskellige farver til altanen i Dubai.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje