New York: Otto’s Tacos – Gode tacos i East Village

Otto's Tacos i East Village, New York

Otto’s Tacos er en skøn taco-shop I East Village og jeg kan ikke få nok af de små, men godt læssede tortillas. Min favorit er deres carnitas taco (3$) med slow-cooked pork og grøn salsa på toppen, men deres Shrimp Taco (3,5$) med cremet serrano-sauce er heller ikke at kimse ad. Tortillaerne laves helt fra grunden hver dag, og bagved disken kan man få et glimt af tortilla-maskinen i action.

Jeg vil foreslå at man starter ud med at bestille i hvert fald 2 tacos til at starte med, hvis man er ude efter mere en blot en lille snack, for de er altså ikke særligt store. Dog skal du huske at gemme plads til de churros, som du må love mig at bestille til dessert. Otto’s Tacos laver nemlig helt perfekte, små tykke churros, som du altså ikke må gå glip af. De serveres rygende varme med dulce de leche-sauce til at dyppe dem i, og de smager fantastisk.

Otto’s Tacos sælger også Mexican Coke (2,75$), som ser ud som en hvilken som helst anden Coca Cola. Dog er den mexicanske cola lavet på rigtig rørsukker og skulle ifølge kendere smage meget bedre end den amerikanske variant. Der er små caféborde udenfor, og indenfor kan man sidde på barstole ved vinduet, men Otto’s Tacos er ikke et sted, hvor man hænger ud i flere timer. Selvom jeg kunne spise deres lækre tacos døgnet rundt, så er det bedste tidspunkt at besøge Otto’s Tacos derfor til frokost eller for en hurtig snack om aftenen.

Ottos Taco’s åbnede i East Village i 2013, og tilsyneladende går det rigtig godt for dem, for de har for nylig åbnet en filial i West Village. Den i West Village har jeg ikke prøvet endnu, men det ville undre mig, hvis den ikke er lige så god som den i East Village.

Min blog om mad og restauranter i New York


Otto’s Tacos, 141 Second Avenue (between St. Marks Place & East 9th Street), East Village, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop