Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

New York: Shake Shack i Brooklyn

Shake Shack i Brooklyn

Det startede med en pølsevogn i Madison Square Park, som blev så populær, at man åbnede en rigtig restaurant. I dag findes Shake Shack flere steder i USA samt i Mall of the Emirates i Dubai. Jeg elsker burgere, så der var derfor ingen vej udenom Shake Shack, da Tina og jeg var i New York i december måned.

Burgerne på Shake Shack var lidt mindre end man ellers er vant til i USA, men hold da op, hvor var de lækre! Vegetariske burgere har ellers tidligere klinget lidt paradoksalt i mine ører, men jeg kan hilse og sige at Shake Shacks ’Shroom Burger med portobellosvampe og smeltet ost giver rigtig meget mening, -selv for kødædere som mig.

Shake Shack’s milkshakes er et helt kapitel for sig, og jeg kunne let bruge et blogindlæg eller to på at rable løs om alle deres fortræffeligheder. Det skal jeg dog spare jer for her, og i stedet nøjes med at slå fast, at der  er tale om eksemplarer fra milkshakens absolutte førstedivision, eller Champions League om man vil.

I morgen er jeg tilbage i Dubai, så jeg skal se, om jeg ikke kan få lokket Poul med ud i Shake Shack i Mall of the Emirates. Hvis jeg kender ham ret, burde det ikke kræve meget overtalelse..

Der er i dag flere Shake Shack i Dubai, og den bedste Shake Shack er den på JBR The Beach som I kan læse om her >>

Læs også mit blogindlæg om den oprindelige Shake Shack, som ligger i Madison Square Park >>

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>