Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

New York: Butter med Blondinebanden

Butter NYC, Pigeaften i Midtown

Butter….. en restaurant med sådan et navn må jo bare servere fantastisk mad. Og det gør den også, i hvert fald den Butter restaurant, som ligger i New York. Indretningen er vældigt avant-garde med træpaneler og billeder af birketræer på endevæggen, og Butter har da også it-status nok til at bl.a. at have været baggrundsrestaurant i et afsnit af Gossip Girl.

På grund af lidt taxiforvirring blev vi næste 30 minutter forsinket, men vores bord var heldigvis stadigvæk ledigt, og vi blev vist tilrette af en venlig og imødekommende (længe leve drikkepengebaseret løn) tjener, som også præsenterede os for menuens highlights samt aftenens specialiteter.

Vi valgte noget af det dyreste på menuen, nemlig New York Strips, og fik derudover en flaske mousserende vin samt en spansk rødvin og slutregningen pr. person endte på lige under 100$ inklusive generøst med drikkepenge. Når jeg tænker over hvad man får for tilsvarende beløb i København, kan jeg godt undre mig over hvorfor jeg ikke for længst er emigreret. Summen af kardemommen er, at vi ikke kunne have fået en bedre start på en lørdag aften, som for øvrigt gik hen og blev meget våd senere på Cafe Wha?, men det er en helt anden historie….

Butter Midtown, 70 W 45th St, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje