Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

New York: Butter med Blondinebanden

Butter NYC, Pigeaften i Midtown

Butter….. en restaurant med sådan et navn må jo bare servere fantastisk mad. Og det gør den også, i hvert fald den Butter restaurant, som ligger i New York. Indretningen er vældigt avant-garde med træpaneler og billeder af birketræer på endevæggen, og Butter har da også it-status nok til at bl.a. at have været baggrundsrestaurant i et afsnit af Gossip Girl.

På grund af lidt taxiforvirring blev vi næste 30 minutter forsinket, men vores bord var heldigvis stadigvæk ledigt, og vi blev vist tilrette af en venlig og imødekommende (længe leve drikkepengebaseret løn) tjener, som også præsenterede os for menuens highlights samt aftenens specialiteter.

Vi valgte noget af det dyreste på menuen, nemlig New York Strips, og fik derudover en flaske mousserende vin samt en spansk rødvin og slutregningen pr. person endte på lige under 100$ inklusive generøst med drikkepenge. Når jeg tænker over hvad man får for tilsvarende beløb i København, kan jeg godt undre mig over hvorfor jeg ikke for længst er emigreret. Summen af kardemommen er, at vi ikke kunne have fået en bedre start på en lørdag aften, som for øvrigt gik hen og blev meget våd senere på Cafe Wha?, men det er en helt anden historie….

Butter Midtown, 70 W 45th St, New York

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.