New York: Koreanske restauranter på Manhattan

Hanjan, koreansk restaurant i New York

Du finder en opdateret guide til koreanske restauranter i New York her >>

Ifølge mine koreanske venner i New York, så er det bedste sted for autentisk koreansk mad K-Town i Flushing, men det er ret langt væk fra Manhattan. Jeg har derfor samlet nogle af de koreanske Manhattan-restauranter, som jeg synes gør det rigtig godt.

Danji, koreansk restaurant i New York

Danji

Lille koreansk restaurant med rigtig god mad. I 3 år (2012-2014) havde Danji sågar en Michelin-stjerne, men selvom de ikke længere har stjernen, så holder maden samme høje standard, som den altid har gjort. Deres tofu med ingefær og forårsløg, og deres Spicy K.F.C. (Korean Dire Chicken) Wings har været på menuen, så længe jeg kan huske. Det må I ikke gå glip af!

> Mit blogindlæg om Danji

Danji, 346 W 52nd St (between 9th Ave & 8th Ave), Midtown West, New York

Miss Korea - Koreansk bbq på Manhattan

Miss Korea

Restauranten i gadeplan adskiller sig ikke nævneværdigt fra de andre koreanske restauranter i Manhattans K-Town, men en trappe op (der er en separat indgang fra gaden) er både service og mad lidt bedre. Det er her koreanerne tager hen, og det var også en koreansk veninde som tipsede mig om 1. salen.

Miss Korea, 10 W 32nd Street 2F (between Broadway & 5th Ave.), Koreatown, New York

Hanjan, New York

Hanjan

Danji’s søsterrestaurant i Flatiron District. Maden er af samme slags og i samme prisniveau som det, man finder hos Danji, men baren er større og stemningen noget mere festlig. Skal man i byen bagefter, er Hanjan derfor et godt sted at starte. På Hanjan kan man også stifte nærmere bekendtskab med makgeolli, som er en ufiltreret koreansk ris-bryg.

Hanjan, 36 W 26th Street, (between Broadway & 6th Avenue), Flatiron District, New York

Thursday Kitchen, koreansk restaurant i New York

Thursday Kitchen

Thursday Kitchen er mere K-Pop end traditionel koreansk, og konceptet går rent hjem blandt East Village’s super-hippe ungdom. Kokken er koreansk, men har arbejdet i Europa, hvilket afspejles i menuen. Man kan ikke reservere bord, så forbered jer på at stå i kø. Husk at bestille en af deres Capri drinks, som bliver serveret i små poser (ligesom Capri-Sonne juice).

Thursday Kitchen, 424 E 9th Street (between 1st Ave. & Ave. A) East Village, New York

Jungsik, koreansk restaurant i New York

Jungsik

Selvom der er diskrete referencer hist og her, så er Jungsik ikke nogen traditionel koreansk restaurant, og det er ikke her, man skal tage hen, hvis man har lyst til bulgogi og bibimbap. I stedet leverer Jungsik spændende moderne mad med et meget internationalt touch og med det ekstreme detalje-fokus, som kendetegner den nye bølge af koreanske restauranter i Seoul. Er man interesseret i et indblik i, hvad der foregår helt fremme i førerfeltet, kommer man ikke udenom Jungsik. Jungsik har 2 Michelin-stjerner og er noget dyrere end de andre restauranter jeg har nævnt.

> Mit blogindlæg om Jungsik

Jungsik, 2 Harrison Street (between Hudson St & Greenwich St), Tribeca, New York

Kum Sung

Og hvis I tager til K-Town i Flushing, så kan jeg anbefale Kum Sung Chik Naeng Myun. Det var en koreansk ven som anbefalede mig Kum Sung, som har helt fantastisk ande-barbecue. Et andet sted i Flushing, som alle snakker om, er Mapo, som også skulle have rigtig god Korean Barbecue.

Kum Sung Chik Naeng Myun, 40-07 149th Pl, Murray Hill, Flushing, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City