New York: Hangawi – Koreansk vegetarmad

Hangawi, vegetarisk koreansk restaurant i New York

For nogle dage siden mødtes jeg med Waz fra Waz Wu Blog. Hun er vegetar og jeg er vege-curious, så vi aftalte at spise frokost på Hangawi, som er en vegetarisk koreansk restaurant.

Hangawi blev valgt til den bedste vegetariske restaurant i New York i 2015 af Zagat, så det lød som det perfekte udgangspunkt for mit vegetariske eventyr.

Nu er det ikke fordi jeg har planer om at lægge kødet på hylden (der er alt for mange velsmagende dyr), men i dag er udvalget af gode vegetarrestauranter i en by som New York jo enormt, og der er rigtig mange vegetarrestauranter, som jeg gerne vil prøve. Ikke kun fordi de ikke serverer kød, men også fordi deres mad skulle være supergod.

Vi havde ikke nogen reservation på Hangawi, men vi kom tidligt og kunne gå lige ind. Vi valgte hver vores ret blandt de særlige frokosttilbud og besluttede os også lige for at nappe nogle koreanske pandekager til forret.

Jeg fik en tofu kimchi hotpot som var koreaner-stærk og smagte dejligt. Det var en bastant ret, hvor store stykker tofu og glasnudler med masser af bid i kæmpede om den dominerende position, og jeg blev hurtigt mæt.

Kød ville have været komplet overflødigt i denne ret, for der var allerede så mange andre gode ting i gryden. Waz fik en Mongolian hotpot, som også så lækker ud. Jeg tror jeg tog 5 billeder af den, men alle sammen var ude af fokus, så I må bare stole på mig, når jeg siger det.

Det var dejligt at se Waz igen og selvom vi kun har mødtes en enkelt gang tidligere (på Delicatessen) var det som at se en gammel ven igen, da vi har haft så meget kontakt online. Vi har allerede aftalt vores næste frokost og jeg glæder mig til masser af vegetariske oplevelser med hende.

Nogle af de andre restauranter Waz og jeg siden har spist på inkluderer NoMad Restaurant på NoMad-hotellet og Little Park i Tribeca


Hangawi, 12 E 32nd St (between 5th Ave & Madison Ave), Midtown East, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop