New York: Ganso (LUKKET) – Ramen i Brooklyn

Ganso i Brooklyn

Update: Ganso er desværre lukket, men har du lyst til ramen i New York, så er ROKC i Harlem og Hide-Chan i Midtown også rigtig gode.

Da jeg var i New York sidste måned mødtes jeg med min veninde Tina i Brooklyn, og vi besluttede os for at spise frokost på ramen-restauranten Ganso. Vi har før været på Ganso, men de har lige fået en ny menu, så jeg var ret spændt på at se, hvad de havde fundet på. Ramen spiller stadigvæk hovedrollen på menukortet, men nu er der også mange forskellige fristende småretter at vælge mellem.

Når det kommer til ramen er jeg lidt af et vanedyr og sværger for det meste til de såkaldte tonkotsu supper. De er tunge og cremede og lige noget for mig. Dog havde Ganso ingen tonkotsu-ramen på menuen, så jeg valgte i stedet en Spicy Soboro Miso-ramen. Tina tog en skål med Tori Shiro-ramen, som blev serveret i en klar suppe og var noget lettere i både smag og konsistens. Begge slags ramen var dog yderst delikate og ikke langt fra, hvad man finder på ramen-restauranterne i Tokyo.

Til min store begejstring opdagede jeg den japanske sodavand Ramune på menuen. Det er en klar og sød drik med kulsyre og egentlig ikke noget særligt. Det, som gør, at man uden at blinke betaler mere end dobbelt så meget for en Ramune, som for en almindelig Sprite, er derimod flaskens design. En stor glaskugle blokerer flaskehalsen, så før man kan drikke af den, skal man først skubbe kuglen ned i flasken. Der ligger den så og flyder rundt, og man må hele tiden skubbe kuglen ned i flasken igen med tungen, mens man drikker. Det er da sjovt!

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop