New York: Fig. 19 – En hemmelig bar i et galleri

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fig. 19, Lower East Side, New York

Efter Con Artist Collective gik vi over til Fig. 19 for at afslutte aftenen med cocktails. Jeg burde virkelig begynde at skrive ned, hvad jeg bestiller, for jeg glemmer det altid. Jeg kan derfor kun fortælle jer, at de cocktails vi havde, alle sammen var rigtig gode. En af dem havde revet chokolade på toppen, hvis det hjælper?

Den aften endte jeg med at måtte give Alex en omgang, fordi jeg tabte et væddemål. Væddemålet handlede om hvorvidt en anden fyr i baren var fra Finland. Jeg var 100% sikker på, at der var tale om en finne, for jeg syntes helt bestemt, at jeg hørte en finsk accent, da han bestilte sin drink, men det viste det sig, at han var fra New Jersey. Ikke-finnen ventede på sin date der var forsinket, og Alex og jeg overvejede et øjeblik at indgå et andet væddemål, om hvorvidt daten ville dukke op. Jeg var overbevist om, at det ville hun ikke, men endnu engang svigtede den kvindelige intuition, for daten ankom faktisk til baren 20 minutter senere. Heldigvis nåede vi aldrig at vædde, for det ville have betydet endnu en omgang på min regning.

Fig. 19 er gemt bag en dør længst bag i The Lodge Gallery. Der er ingen skilte, så man skal vide, hvor man skal gå hen. Jeg ved ikke om der er nogen dresscode, men Fig. 19 føles noget mere upscale end de fleste andre speakeasies jeg har besøgt. Alle cocktails på Fig. 19 koster $14 og menuen er begrænset men interessant.

 


Fig.19, 131 Chrystie Street, Lower East Side, New York


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

The map ID you have entered does not exist. Please enter a map ID that exists.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”new-york-guide-dansk”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>