Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

New York: Fig. 19 – En hemmelig bar i et galleri

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fig. 19, Lower East Side, New York

Efter Con Artist Collective gik vi over til Fig. 19 for at afslutte aftenen med cocktails. Jeg burde virkelig begynde at skrive ned, hvad jeg bestiller, for jeg glemmer det altid. Jeg kan derfor kun fortælle jer, at de cocktails vi havde, alle sammen var rigtig gode. En af dem havde revet chokolade på toppen, hvis det hjælper?

Den aften endte jeg med at måtte give Alex en omgang, fordi jeg tabte et væddemål. Væddemålet handlede om hvorvidt en anden fyr i baren var fra Finland. Jeg var 100% sikker på, at der var tale om en finne, for jeg syntes helt bestemt, at jeg hørte en finsk accent, da han bestilte sin drink, men det viste det sig, at han var fra New Jersey. Ikke-finnen ventede på sin date der var forsinket, og Alex og jeg overvejede et øjeblik at indgå et andet væddemål, om hvorvidt daten ville dukke op. Jeg var overbevist om, at det ville hun ikke, men endnu engang svigtede den kvindelige intuition, for daten ankom faktisk til baren 20 minutter senere. Heldigvis nåede vi aldrig at vædde, for det ville have betydet endnu en omgang på min regning.

Fig. 19 er gemt bag en dør længst bag i The Lodge Gallery. Der er ingen skilte, så man skal vide, hvor man skal gå hen. Jeg ved ikke om der er nogen dresscode, men Fig. 19 føles noget mere upscale end de fleste andre speakeasies jeg har besøgt. Alle cocktails på Fig. 19 koster $14 og menuen er begrænset men interessant.

 


Fig.19, 131 Chrystie Street, Lower East Side, New York


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kort ID’et du har indtastet eksistere ikke. Venligst indset et kort ID der eksistere.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”new-york-guide-dansk”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop