New York: Nødshopping i Century 21

Century 21, new York

På grund af en misforståelse kom Poul af sted på ferie uden andet tøj end det, han havde på. Poul havde en flyvning lige inden vi tog afsted, og mens jeg troede, at han havde taget sin kuffert med på arbejde, troede han, at jeg ville tage den med i lufthavnen. Efter vi kom til New York, tog vi derfor direkte hen til Century 21 for at nødshoppe.Century 21 er en kæmpe outlet-butik i Financial District, lige overfor Freedom Tower.

For førstegangsbesøgende kan det godt virke lidt overvældende, for det er næsten altid propfyldt med turister, men tager man sig ordentligt tid og kigger godt efter, er der mulighed for at gøre nogle rigtig gode køb. Bare styr udenom afdelingen med europæiske designere, for dem finder man altså billigere derhjemme.

De amerikanske mærker og de mindre kendte designere er derimod rigtig billige, og vi fik købt masser af hvide T-shirts, strømper og trøjer til Poul. Jeg var på udkig efter solbriller, men jeg fandt ikke nogle denne gang. I kælderen er der et rigtig godt udvalg af køkkenudstyr og kufferter, men vi kunne ikke slæbe mere, så vi tog tilbage til hotellet.

> Læs mere om Century 21 i min New York Guide

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop