New York: Dear Irving med Ana

Dear Irving, New York City bar

Da vi var roommates var Ana min tapioca-mama og hun sørgede altid for at fodre mig med den lækreste brasilianske mad. Efter at jeg tog tilbage til Dubai og Ana flyttede ind hos L har den hjemmelavede brasilianske husmandskost dog måtte se sig fortrængt af cocktails ude i byen, og sidste gang jeg var i New York foreslog Ana at vi mødtes på Dear Irving i Gramercy. 

Der er ikke noget skilt udenfor som afslører, at der er en bar, og Dear Irving føles vældig meget som en speakeasy. De er gået all-in med krystalforhæng og vintagemøbler, og den overdådige udsmykning giver baren en ret gennemført Great Gatsby-vibe af den slags der giver en lyst til at drikke champagne på en hverdagsaften.

De semiprivate båse og de lidt større rum er åbenbart der, hvor det er mest populært at sippe sine cocktails, men vi endte i baren, og det var slet ikke noget dårligt sted at være heller. Bartenderen var en rigtig cool fyr, og efter at have fortalt ham hvad vi havde lyst til kom han med forslag til cocktails som han troede vi ville kunne lide. Jeg er ikke ret god til navne, (heller ikke når det gælder cocktails) så jeg skal ikke kunne sige præcis hvad vi fik bestilt, men mon ikke det var noget frugt-agtigt uden at være for sødt og med en base af gin eller bourbon? 

En rigtig god bar med lækre lækre cocktails.

Dear Irving, 55 Irving Place, Gramercy, New York


LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>