New York: Blue Light på The Lately – Happy Halloween!

Halloween i New York

Happy Halloween! Jeg tog forskud på glæderne og fejrede Halloween i lørdags med mine roommates. Ingen af os havde tænkt nærmere over det der med udklædning, men efter at have gravet en sort page-paryk frem, syntes den ene roommate at jeg da skulle være Uma Thurman i Pulp Fiction. Det var jeg dog ikke helt enig i, så jeg fik sneget mig udenom og foreslog i stedet, at jeg kunne være den asiatiske JAY-Z.

Vi startede med bobler i lejligheden og endte senere i Chelsea på Blue Light, som er loungebaren ovenpå The Lately. Halloween er kæmpestort i USA, og selvom Halloween først er i dag, så var det i weekenden at alle barer og natklubber havde Halloween-fester. Der var rigtig mange mennesker i byen, men den ene roommate havde heldigvis de rigtige kontakter, så vi kunne skippe køen og gå direkte op ad trappen til vores eget bord. Det er godt nok lang siden jeg sidst var i byen på den måde, i det område, men det var supersjovt! Jeg ved at jeg tidligere har sagt at jeg føler mig for gammel til clubbing, men efter en aften som denne, får man næsten blod på tanden igen.

Blue Light er kun åben fredag og lørdag, og loungen er noget mere upscale end The Lately. Klientellet virkede også lidt ældre end på mange andre af stederne i Meatpacking/Chelsea, og jeg tror sagtens, at jeg kunne finde på at kigge forbi en anden gang. Trappen op til Blue Light finder man bagest i lokalet på The Lately.


Blue Light (above The Lately), 357 West 16th Street, 2nd Floor, Chelsea, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop