Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

New York: Blue Light på The Lately – Happy Halloween!

Halloween i New York

Happy Halloween! Jeg tog forskud på glæderne og fejrede Halloween i lørdags med mine roommates. Ingen af os havde tænkt nærmere over det der med udklædning, men efter at have gravet en sort page-paryk frem, syntes den ene roommate at jeg da skulle være Uma Thurman i Pulp Fiction. Det var jeg dog ikke helt enig i, så jeg fik sneget mig udenom og foreslog i stedet, at jeg kunne være den asiatiske JAY-Z.

Vi startede med bobler i lejligheden og endte senere i Chelsea på Blue Light, som er loungebaren ovenpå The Lately. Halloween er kæmpestort i USA, og selvom Halloween først er i dag, så var det i weekenden at alle barer og natklubber havde Halloween-fester. Der var rigtig mange mennesker i byen, men den ene roommate havde heldigvis de rigtige kontakter, så vi kunne skippe køen og gå direkte op ad trappen til vores eget bord. Det er godt nok lang siden jeg sidst var i byen på den måde, i det område, men det var supersjovt! Jeg ved at jeg tidligere har sagt at jeg føler mig for gammel til clubbing, men efter en aften som denne, får man næsten blod på tanden igen.

Blue Light er kun åben fredag og lørdag, og loungen er noget mere upscale end The Lately. Klientellet virkede også lidt ældre end på mange andre af stederne i Meatpacking/Chelsea, og jeg tror sagtens, at jeg kunne finde på at kigge forbi en anden gang. Trappen op til Blue Light finder man bagest i lokalet på The Lately.


Blue Light (above The Lately), 357 West 16th Street, 2nd Floor, Chelsea, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>