Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

New York: Bloomie Nails, ikke Bloomingdales

Blooomie Nails, manicure i New York

Vi havde læst om Bloomie Nails i en guidebog, men vi kunne ikke finde salonen, og da vi spurgte om vej troede de fleste, at vi mente Bloomingdales, ikke Bloomie Nails:)

En manicure er næsten lige så obligatorisk som en cosmopolitan, når man besøger New York. De billigste steder er meget billigere end i Danmark, men der er også stor forskel på kvaliteten. Hvis man ikke vil risikere flossede neglebånd og lak, der falder af før man overhovedet når at lufte sine nye kløer, så kan jeg varmt anbefale kæden Bloomie Nails, som jeg besøgte forleden sammen med Cecilia.

Manicure i New York

Der er pænt og rent og negledamerne er dygtige og hurtige. Det koster omkring 17$ for en fransk manicure, men husk at lægge drikkepenge. Cecilia lagde til at starte med lidt for lidt efter hendes manicuredames smag, hvilket betød at hun meget hurtigt blev gjort færdig og sat til at blomstre under tørremaskinen. Hun fik dog rettet det senere, så hun ikke længere var i bad standing.

Udover alle mulige former for manicure og pedicure, tilbyder Bloomie Nails også forskellige spa-behandlinger, og hvis man er kendisspotter gælder det om at holde øjnene åbne, da kæden har en del kendte stamkunder.

Bloomie Nails, 44 W 55th Street Midtown, New York

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.