New York: Foran Carrie’s hus

Carrie's hus i New York

Da vi gik omkring i Greenwich Village forleden kom vi forbi 66 Perry Street, som er bygningen, hvor Carrie Bradshaw bor i SATC. Jeg er kæmpestor fan af SATC og da jeg stod foran 66 Perry Street vækkede det masser af minder både fra serien og fra den tid i mit liv. 

Min veninde Tina plejede at have samme frisure som Miranda havde i starten af serien (det driller jeg hende stadigvæk med) og AC har altid haft samme tøjstil som Charlotte. En anden af mine veninder var en tro Samantha-kopi, men hvis jeg nævnte det for hende (eller skrev hendes navn her på bloggen) ville hun sikkert slå mig ihjel, og det vil jeg jo ikke risikere.

Gør det så mig til Carrie B? Jeg tror alle ville være Carrie på det tidspunkt, men rent objektivt ser jeg ikke de store ligheder mellem mig og seriens cool, krølhårede hovedperson. En anden veninde nævnte engang, at den SATC-person, jeg mindede hende mest om var Mr. Big (?!?)

Der er ingen tvivl om at Poul er Aidan (selvom han helst vil være Jimmy Fallon), men det er vel heller ikke så værst? Mr. Big og Aidan som lever lykkeligt i Dubai til deres dages ende?

Dog blev jeg brat revet ud af mit Carrie B moment af en gruppe europæiske turister, som insisterede på at køre deres eget lille photo shoot foran Carries dør. Ok, at man lige vil tage et hurtigt selfie, men ikke ok når man okkuperer pladsen foran bygningen i 100 år og ødelægger alle andres muligheder for at tage billeder.

De forcerede endda kæden med skiltet, hvor der stod, at det ikke var tilladt at gå op ad trappen, og satte sig foran døren mens de poserede som Carrie. Undskyld, men ingen af jer var Carrie (slet ikke dig i den stribede kjole). I var bare en flok møgirriterende turister, som gik alle os andre på nerverne. Undskyld, måtte lige af med dette..

Senere den aften fejrede vi Jessica på Tao, og det kan I læse om her

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop