New York: Øjenvipper på Ebenezer

Ebenezer eyelash extensions i New York

Jeg har tidligere skrevet om Ebenezer i New York her på bloggen, da det er absolut bedste sted jeg har prøvet for lash extensions, og det eneste sted, som får lov at røre mine vipper. Under pandemien har jeg måtte nøjes med mine egne korte vipper og gik uden extensions i næsten to år.

Ebenezer var derfor et af de første stop jeg gjorde, da jeg var tilbage i New York. Der er to Ebenezer-saloner i New York, og den mest kendte er nok den, der ligger i Koreatown. Jeg har dog altid gået hos den der plejede at ligge på 7th Avenue, men som nu er flyttet til 6th Avenue. Personalet er supersøde, og de kunne huske mig da jeg ringede ind for at bestille tid, på trods af, at jeg ringede fra et andet nr. end jeg har registreret hos dem.

Ebenezer er noget dyrere end andre steder for lash extensions, men til gengæld kan man være sikker på, at resultatet altid er helt perfekt. De vipper de anvender er så lette, at man slet ikke mærker at man har dem på, og så kan jeg også godt lide, at resultatet ser naturligt ud. Jeg fik mange spørgsmål på Instagram om, hvor lang tid sådan nogle lash extensions holder, og det er svært at sige, da det både afhænger af kvaliteten på extensions-arbejdet, men også af individuelle faktorer og hvor god man er til at passe på sine nye vipper. På Ebenezer plejer mine vipper at se helt “nylavede” ud i 3 uger, men i løbet af 4.-5. uge begynder det at tynde lidt ud i dem. Jeg skal skrive en lidt mere udførlig guide til lash extensions, når jeg får tid:)


Ebenezer (Garment District branch), 1006 6th Avenue 2nd Floor, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop