New York: Øjenvipper på Ebenezer

Ebenezer eyelash extensions i New York

Jeg har tidligere skrevet om Ebenezer i New York her på bloggen, da det er absolut bedste sted jeg har prøvet for lash extensions, og det eneste sted, som får lov at røre mine vipper. Under pandemien har jeg måtte nøjes med mine egne korte vipper og gik uden extensions i næsten to år.

Ebenezer var derfor et af de første stop jeg gjorde, da jeg var tilbage i New York. Der er to Ebenezer-saloner i New York, og den mest kendte er nok den, der ligger i Koreatown. Jeg har dog altid gået hos den der plejede at ligge på 7th Avenue, men som nu er flyttet til 6th Avenue. Personalet er supersøde, og de kunne huske mig da jeg ringede ind for at bestille tid, på trods af, at jeg ringede fra et andet nr. end jeg har registreret hos dem.

Ebenezer er noget dyrere end andre steder for lash extensions, men til gengæld kan man være sikker på, at resultatet altid er helt perfekt. De vipper de anvender er så lette, at man slet ikke mærker at man har dem på, og så kan jeg også godt lide, at resultatet ser naturligt ud. Jeg fik mange spørgsmål på Instagram om, hvor lang tid sådan nogle lash extensions holder, og det er svært at sige, da det både afhænger af kvaliteten på extensions-arbejdet, men også af individuelle faktorer og hvor god man er til at passe på sine nye vipper. På Ebenezer plejer mine vipper at se helt “nylavede” ud i 3 uger, men i løbet af 4.-5. uge begynder det at tynde lidt ud i dem. Jeg skal skrive en lidt mere udførlig guide til lash extensions, når jeg får tid:)


Ebenezer (Garment District branch), 1006 6th Avenue 2nd Floor, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>