Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Brave – En japansk frisørsalon i New York

Brave, japansk frisørsalon i New York

Jeg tror tidligere jeg har fortalt, at jeg ikke er så god til det der med at gå til frisøren. Faktisk tror jeg, at jeg går til tandlægen oftere end jeg bliver klippet. Jeg har altid en million undskyldninger og bliver ved med at udsætte og udsætte, så sidst jeg blev klippet var i Seoul…i december 2016!

Jeg er ret knyttet til mit hår, og jeg føler mig nøgen som et nyklippet påskelam, når det bliver klippet af. Ret skørt, men uanset hvor lidt, jeg beder om at der bliver klippet af, så synes jeg altid, at det bliver for kort.

De bedste frisøroplevelser jeg har haft har været i Bangkok og Tokyo, sikkert fordi de ved, hvordan man skal håndtere sådan noget asiatisk hestehår som mit, og en af mine mest brugte undskyldninger er da også at ”jeg bliver klippet næste gang jeg er i Bangkok/Tokyo”. Men i går ville skæbnen, at jeg gik forbi en japansk frisørsalon, da jeg vandrede omkring i Upper East Side. En japansk frisør i New York? Det burde vel fungere.

Det var en rigtig pæn salon og personalet var superflinke og virkede oprigtigt interesseret i at få pejlet sig ind på, hvad jeg var ude efter (ikke for kort!!). Hvad angår mit hår er det lidt af en balancegang mellem at få klippet de spaltede spidser af og samtidig ikke klippe mere af, end jeg er mentalt ok med, og det synes jeg, at de klarede rigtig godt hos Brave.

Da jeg gik derfra opfordrede de mig venligt men bestemt til, at der ikke gik 12 måneder før jeg blev klippet igen. Måske jeg ville overveje at kigge forbi igen om 2 måneder for at holde mit hår sundt? Og ved I hvad? Det tror jeg faktisk, at jeg gør.

Brave, 138 East 61St #203 , Upper East Side, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje