Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Ud at spise i New York – En Introduktion

[vc_row][vc_column][vc_column_text]New York dining intro

 

New York er en af verdens bedste byer at spise ude i, og byens karakter af en smeltedigel skinner for alvor igennem i udbuddet af mad fra alle verdenshjørner. Japansk? Mexicansk? Italiensk? Uanset hvad man har lyst til, så finder man det i New York. Veganere og vegetarer har også masser af valgmuligheder da rigtig mange af byens restauranter gør sig umage med at skabe lækre retter uden animalske produkter.

 

Planlægning

En reservation er næsten altid nødvendig, hvis der er en særlig restaurant, som man gerne vil besøge på en bestemt dato, og man skal være hurtigt ude, for de mest populære restauranter er ofte fuldbookede flere uger, og sågar måneder, i forvejen. Jeg plejer at bestille bord på Opentable.com, men nogle restauranter anvender andre bookingsystemer.

 

Kom til tiden

Hvis man har en reservation er det vigtigt, at man kommer til tiden. De fleste steder vil holde bordet i 10-15 minutter, før det bliver tilbudt til andre gæster, så lad være med at komme for sent.

 

Drikkepenge

Det forventes at man lægger 15-20% i drikkepenge når man er ude at spise på restauranter med betjening, med mindre det har været rigtigt dårligt, og med rigtigt dårligt mener jeg at kokken ar forsøgt at stikke dig ned eller at der har været myrer i din risotto. Ellers lægger man drikkepenge.

En undtagelse er de restauranter, hvor det fremgår at service er inkluderet. For et par år siden var det et sjældent syn, men det virker til at blive mere og mere udbredt, specielt på mere upscale steder.

 

Restaurant Week

2 gange om året er det Restaurant Week i New York. Under disse perioder kan man spise rigtig billigt på flere af byens bedste restauranter.

> Besøg New York Restaurant Week’s website

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”new-york-guide-dansk”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje