Forleden var Tina og jeg taget ud for at spise frokost i Montclair. Vi havde egentlig sat kurs mod Faubourg, som er en gammel favorit, men så fik vi øje på Boschetto og besluttede os for at prøve den restaurant i stedet. Tina fortalte, at hun tidligere havde kørt forbi Boschetto flere gange, men de var aldrig åbne, når hun var der, og nu var hun blevet rigtig nysgerrig.
Vi gik op til disken for at bestille mad, og efter lidt debatteren frem og tilbage bestemte vi os for en Insalata Pomodoro med marinerede tomater, stracciatella og chili. Tomaterne smagte virkelig godt, som om de havde fået lov til at modne i eget tempo i solen, og tomat-til-stracciatella-ratioen var helt perfekt. Det var også skønt at kunne sidde udenfor igen og selv få lov at modne lidt i solen.
Tomatsalaten var en skøn ret og det var en stor portion, som egentlig ville have været nok som frokost for os begge to, men det vidste vi ikke da vi bestilte, sa der røg også lige en omgang Pasta Amatriciana med. Den kunne vi godt have undværet, for vi var allerede mætte fra tomatsalaten og pastaen havde desuden fået lidt for meget. I bagklogskabens klare lys skulle vi nok have skippet pastaen og i stedet have gemt lidt appetit til pistacie-gelato.
Boschetto, 111 Grove St, Montclair, NJ 07042, United States