Opskrift: Deviled eggs med ansjoser og tapenade

Opskrift: Deviled eggs med ansjoser og tapenade

Efter at have været gemt og glemt i årtier er deviled eggs igen gået hen og blevet super trendy. Det synes jeg er rigtig godt, for deviled eggs er en af de ting, som jeg nok aldrig bliver træt af. Æggene er perfekte at have med til sammenskudsgilde, men de er også alle tiders som forret eller snack før middagen.

Min opskrift på deviled eggs er med ansjoser og oliventapenade. Jeg elsker ansjoser, og jeg er helt vild med måden de forstærker smagen af oliventapenade, men hvis ansjoser ikke lige er dig, kan du sagtens lave opskriften uden. Dog kan æggene i så fald godt behøve et lille drys salt og et par dråber citronsaft for at balancere smagen.

Tips & Tricks:

For at undgå de grå-grønne ringe der nogle gange opstår rund om æggeblommen er det vigtigt at du ikke koger æggene for længe samt at du køler æggene hurtigt ned efter at have kogt dem.

Server med grove kiks eller tyndt knækbrød.

Man kan spise æggene umiddelbart efter servering, men de overlever også fint en dag eller to i køleskabet, hvis de er dækket ordentligt til.

Opskrift: Deviled eggs med ansjoser og tapenade

Recipe by Mitzie Mee – Sanne Course: småretter
Portioner

8

halve æg

Min opskrift på deviled eggs er med ansjoser og oliventapenade. Jeg elsker ansjoser, og jeg er helt vild med måden de forstærker smagen af oliventapenade, men hvis ansjoser ikke lige er dig, kan du sagtens lave opskriften uden. Dog kan æggene i så fald godt behøve et lille drys salt og et par dråber citronsaft for at balancere smagen.

Ingredienser

  • 4 4 hårdkogte æg

  • 8 8  ansjoser (finthakkede). 4 til æggeblommeblandingen, 4 ansjoser (skåret i halve/tredjedele) til dekoration

  • 4 spsk 4 mayonnaise

  • 3 spsk 3 god oliventapenade. (2 spsk til fyldet, + 1 spsk til dekoration)

Sådan gør du

  • Efter at æggene er kogt skal de køles af i koldt vand (gør dem lettere at pille)
  • Pil æggene og skær dem i halve på langs.
  • Fjern æggeblommerne forsigtigt og læg dem i en skål.
  • Mos æggeblommerne med en gaffel til du har en finkornet masse.
  • Tilsæt tapenade, mayonnaise og finthakkede ansjoser.
  • Nu skal æggeblommeblandingen tilbage i æggehviderne. Dette gøres lettest med en teske.
  • Æggene dekoreres med en lille klat tapenade og et ansjosstykke.

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Opskrifter

Mitzie Mee Shop