Efter at have været gemt og glemt i årtier er deviled eggs igen gået hen og blevet super trendy. Det synes jeg er rigtig godt, for deviled eggs er en af de ting, som jeg nok aldrig bliver træt af. Æggene er perfekte at have med til sammenskudsgilde, men de er også alle tiders som forret eller snack før middagen.
Min opskrift på deviled eggs er med ansjoser og oliventapenade. Jeg elsker ansjoser, og jeg er helt vild med måden de forstærker smagen af oliventapenade, men hvis ansjoser ikke lige er dig, kan du sagtens lave opskriften uden. Dog kan æggene i så fald godt behøve et lille drys salt og et par dråber citronsaft for at balancere smagen.
Tips & Tricks:
For at undgå de grå-grønne ringe der nogle gange opstår rund om æggeblommen er det vigtigt at du ikke koger æggene for længe samt at du køler æggene hurtigt ned efter at have kogt dem.
Server med grove kiks eller tyndt knækbrød.
Man kan spise æggene umiddelbart efter servering, men de overlever også fint en dag eller to i køleskabet, hvis de er dækket ordentligt til.