Krabbeklør med hjemmedyrket citron

Brown crab on toast, Denmark

Da jeg var yngre havde vi sommerhus ved Vesterhavet, og når vi rigtig skulle hygge os, blev der købt en ordentlig bunke krabbeklør hos fiskehandleren i Hvide Sande. Krabbeklør er dyre, og det er et værre bøvl at få kødet ud, så krabber er mest noget vi spiser i weekenden eller ved særlige lejligheder, når vi har ordentlig tid til at sidde og nusse med krabbegafler og nøddeknækker.

Jeg kan bedst lide krabbeklør, når der er gjort så lidt ved den naturlige smag som muligt. Helst skal de bare koges i vand med salt og dild, og spises på et stykke franskbrød med lidt friskpresset citronsaft på toppen. Hos mine forældre har vi lige nu hjemmedyrkede citroner, fra et træ som Poul og jeg købte, da vi boede i København, men som blev sat i familiepleje hos mine forældre, da vi flyttede til udlandet. Som I kan se på billedet trives det rigtig godt, og lige nu har vi flere citroner, end vi kan nå at få brugt.

Brown crab on toast, Denmark
Lemon tree, homegrown lemons

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Når man rejser med sine foodie-venner har mad og restauranter første prioristet, så allerede inden vi ankom til San Francisco havde vi en grov skitse over hvad vi skulle spise, …

  • Sidst jeg var i Norge for at besøge AC foreslog hun, at vi tog ud for at fiske makrel. Det lød jo spændende, og vejret var fint, så efter morgenmaden …

  • Burmesiske te-kager (Bamar Kate Mote) er en traditionel snack fra Myanmar. De små kager nydes ofte sammen med te og serveres, når folk samles for at hygge sig. De kan …

  • Det kan være lidt af en udfordring at åbne en kokosnød, specielt hvis man ikke har prøvet det før. Med den rette teknik er det dog faktisk ganske overkommeligt, og …

Mitzie Mee Shop