Krabbeklør med hjemmedyrket citron

by Sanne
Brown crab on toast, Denmark

Da jeg var yngre havde vi sommerhus ved Vesterhavet, og når vi rigtig skulle hygge os, blev der købt en ordentlig bunke krabbeklør hos fiskehandleren i Hvide Sande. Krabbeklør er dyre, og det er et værre bøvl at få kødet ud, så krabber er mest noget vi spiser i weekenden eller ved særlige lejligheder, når vi har ordentlig tid til at sidde og nusse med krabbegafler og nøddeknækker.

Jeg kan bedst lide krabbeklør, når der er gjort så lidt ved den naturlige smag som muligt. Helst skal de bare koges i vand med salt og dild, og spises på et stykke franskbrød med lidt friskpresset citronsaft på toppen. Hos mine forældre har vi lige nu hjemmedyrkede citroner, fra et træ som Poul og jeg købte, da vi boede i København, men som blev sat i familiepleje hos mine forældre, da vi flyttede til udlandet. Som I kan se på billedet trives det rigtig godt, og lige nu har vi flere citroner, end vi kan nå at få brugt.

Brown crab on toast, Denmark
Lemon tree, homegrown lemons

Flere indlæg

Leave a Comment