Krabbeklør med hjemmedyrket citron

Brown crab on toast, Denmark

Da jeg var yngre havde vi sommerhus ved Vesterhavet, og når vi rigtig skulle hygge os, blev der købt en ordentlig bunke krabbeklør hos fiskehandleren i Hvide Sande. Krabbeklør er dyre, og det er et værre bøvl at få kødet ud, så krabber er mest noget vi spiser i weekenden eller ved særlige lejligheder, når vi har ordentlig tid til at sidde og nusse med krabbegafler og nøddeknækker.

Jeg kan bedst lide krabbeklør, når der er gjort så lidt ved den naturlige smag som muligt. Helst skal de bare koges i vand med salt og dild, og spises på et stykke franskbrød med lidt friskpresset citronsaft på toppen. Hos mine forældre har vi lige nu hjemmedyrkede citroner, fra et træ som jeg købte, da jeg boede i København, men som blev sat i familiepleje hos mine forældre, da jeg flyttede til udlandet. Som I kan se på billedet trives det rigtig godt, og lige nu har vi flere citroner, end vi kan nå at få brugt.

Brown crab on toast, Denmark
Lemon tree, homegrown lemons
Hoteller i København

København er hyggelig, stilfuld og helt sin egen – og det samme gælder byens hoteller. Uanset om du er på udkig efter nordisk minimalisme, historisk charme eller et budgetvenligt sted med god beliggenhed, så har byen masser af gode muligheder.


Affiliate link – jeg kan få en lille kommission, hvis du køber via linket, uden ekstra omkostninger for dig.
Min danske YouTube-kanal med opskrifter, rejsevideoer og meget mere 🇩🇰

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors