Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

København: Saltimbocca i godt selskab

Saltimbocca

En af de hyggeligste måder at mødes, er til et godt, hjemmelavet måltid, og heldigvis er de fleste af mine venner ret habile når det kommer til madlavning. Nogle er selvfølgelig bedre end andre, men der er kun et, ukronet par i MasterChef-ligaen og det er Michael og Lise. Talrige rejser til Italien har gjort denne foodie-duo ulamindeligt velbevandret i det italienske køkken, så da de inviterede til saltimbocca og vin krævede det ikke mange sekunder at rydde kalenderen.

Saltimbocca laves af tynde skiver af kalveinderlår, som forsynes med parmaskinke og et frisk salvieblad. Kødet paneres med mel og steget derefter et par minutter på panden, hvorefter kødstykkerne fjernes og panden koges af med marsala eller hvidvin. Derefter tilsættes lidt jævner, og man har en lækker, kraftfuld sauce.

Saltimbocca er ret enkelt at lave, men det smager himmelsk og er en af de retter, der som en insisterende, prikkende finger på min skulder, minder mig om, at det er alt for længe siden, jeg sidst besøgte Italien. Selvom der er mange gode italienske restauranter udenfor Italien, er der ikke noget, der slår autentisk italiensk mad indtaget i Italien. Det er lidt som at kalibrere sine smagsløg, så de igen er i stand til at identificere den ægte smag af Italien.

Jeg har det på samme måde med mad fra de fleste andre lande. Hvis der går for lang tid mellem mine møder med det originale køkken, går både smag og konsistens i glemmebogen, og jeg bliver dårligere og dårligere til at skelne internationalt tilpassede varianter såsom tyrkisk/dansk pizza og thaimad uden chili fra den ægte vare. Mon det snart er på tide at planlægge næste rejse?

Læs mere om mad og restauranter på min blog om København

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje