Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

København: Middag på Madklubben

Madklubben på Vesterbro, hotdog

Inden Dubai spiste Trine og jeg på Madklubben på Vesterbro. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har skrevet om det noget før, men jeg havde fuldstændig svedt ud, at vi havde været der. Tror det er alle billederne fra Shaggy-koncerten som helt har fortrængt Madklubben fra både mit SD-kort og min hukommelse:)

Madklubben ligger i nogenlunde samme prissegment som Cofoco-restauranterne, og for 200kr. fik man 3 retter med mulighed for tilvalg af dyrere alternativer.

Jeg bestemte mig for en Madklubbens Dog, en lammeculotte og en koldskålssorbet, mens Trine tog en tuncarpaccio (for et saftigt tillæg på 75kr), en burger og en ostetallerken. Prisen taget i betragtning, var det et rigtigt godt måltid. Det eneste der skuffede lidt, var Trines sortbrændte og gennemblødte burgerbolle, som jeg godt synes, at køkkenet burde have fanget.

Jeg var ret vild med indretningen af restauranten, som på trods af den enorme størrelse, faktisk var enormt hyggelig. Lokalet var nemlig inddelt i mindre arealer, og vi følte, at vi sad i vores egen private afdeling. Tjenerne havde travlt, men tog sig alligevel tid til at forsikre sig om, at man var glad og tilfreds. Koldskålssorbeten var en rigtig sommerdessert, som smagte skønt og forfriskende. Det er helt sikkert noget, jeg skal hjem og forsøge at rekonstruere hjemme i min egen ismaskine.

Læs mere om mad og restauranter i København >>


Madklubben, Vesterbrogade 62, Copenhagen

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje