København: Koreansk mad på Miga

Miga, København

Så er vi tilbage efter en dejlig middag på Miga, som er en restaurant med koreansk og japansk mad på Gl. Kongevej. Koreansk mad kan være ret spicy, men vi holdt os til de milde retter, og det stærkeste vi fik var lidt kimchi ved siden af.

Vi startede med bulgogi, som er tynde skiver af grillet oksekød i en lækker marinade. Den blev stegt foran os på bordet, og smagte supergodt. Vi fik også en klar oksehalesuppe samt en ret med grøntsager og sauce, som nok kan have været fra den japanske del af menuen. Et godt solidt måltid, som var lige hvad vi havde lyst til.

Jeg kunne rigtig godt lide Miga. Maden var god, omgivelserne var hyggelige og personalet var venligt. Der er ikke så mange koreanske restauranter i København, og dem jeg hidtil har prøvet har ikke imponeret, så jeg er rigtig glad for, at jeg nu har fundet Miga.

Resten af aftenen skal vi spise slik og se TV og forsøge ikke at komme alt for sent i seng, da vi skal tidligt op i morgen og til bryllup i Sverige.

Min blog om København


Miga, Gl. Kongevej 33B, København

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop