Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

København: Koreansk mad på Miga

Miga, København

Så er vi tilbage efter en dejlig middag på Miga, som er en restaurant med koreansk og japansk mad på Gl. Kongevej. Koreansk mad kan være ret spicy, men vi holdt os til de milde retter, og det stærkeste vi fik var lidt kimchi ved siden af.

Vi startede med bulgogi, som er tynde skiver af grillet oksekød i en lækker marinade. Den blev stegt foran os på bordet, og smagte supergodt. Vi fik også en klar oksehalesuppe samt en ret med grøntsager og sauce, som nok kan have været fra den japanske del af menuen. Et godt solidt måltid, som var lige hvad vi havde lyst til.

Jeg kunne rigtig godt lide Miga. Maden var god, omgivelserne var hyggelige og personalet var venligt. Der er ikke så mange koreanske restauranter i København, og dem jeg hidtil har prøvet har ikke imponeret, så jeg er rigtig glad for, at jeg nu har fundet Miga.

Resten af aftenen skal vi spise slik og se TV og forsøge ikke at komme alt for sent i seng, da vi skal tidligt op i morgen og til bryllup i Sverige.

Min blog om København


Miga, Gl. Kongevej 33B, København

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje