København: Boba på The Mad Hatter Bubble Tea Emporium

Mad Hatter, bubble tea i København

“Alle asiater elsker da bubble tea” insisterede en af mine veninder (også asiatisk) herom dagen, da snakken faldt på et af de største asiatiske fænomener siden Psy og jeg gik til bekendelse, og tilstod at det ikke nogensinde havde været min kop te (med eller uden bobler, he he).

Tro mig, jeg ville rigtig gerne lære at elske bubble tea, og jeg har de sidste år stædigt kæmpet mig igennem det ene glas efter det andet. Der har dog også været svage fremskridt at spore, men det endelige gennembrud har ladet vente på sig. Lige indtil i går. Der var jeg nemlig på The Mad Hatter Bubble Tea Emporium på Skt. Hans Torv med min veninde og bubble tea-fanatiker Meera.

Som jeg har forklaret i et tidligere indlæg (det I kan læse her) er hovedårsagen til mine aversioner mod bubble tea de små, gummiagtige tapiokakugler, som skvulper rundt i bunden af glasset, så da vi ankom til Mad Hatter dristede jeg mig til at spørge fyren bag disken (som viste sig at være en af ejerne) om det mon var muligt at undgå disse. Kunne forestille mig, at det var lidt ligesom at spørge en sushikok, om man kan slippe for rå fisk, men han tog det nu meget pænt og foreslog at jeg bestilte min te med ”popping boba” i stedet. Popping boba er en anden slags ”te-perler”, som er flydende indeni, så de ”popper” når man tygger dem.

Det lød jo ikke så dårligt, så jeg bestemte mig for en passionsfrugtte med et mix af popping boba med litchi og mangosmag mens Meera holdt sig til en gammel favorit: Matcha-te med almindelige tapiokaperler.

Vores bubble tea blev serveret i store plastikkrus med sugerør, der var brede nok til at man kunne suge de små geleperler op uden problemer. Teen smagte sødt og læskende som de fleste andre slags ice tea, man får i Asien og perlerne/boblerne? Faktisk helt ok! Forestil dig små kugler med samme konsistens som lakserogn men med frugtsmag, og du er ret tæt på. Det var dog lidt af en udfordring at få perlerne fra glasset og op i munden. Man suger og suger os så pludselig, når man mindst venter det, kommer der en perle farende op gennem røret for derefter at blive slynget bagud i svælget *host, hark og halvkvalte strubelyde*

Meeras cremede, grønne drik så så fristende ud, så jeg til sidst måtte spørge hende, om ikke jeg lige kunne få en slurk. Det smagte så godt! Selv tapioka-perlerne! Jeg troede aldrig nogensinde, at jeg skulle skrive dette, men bedre sent end aldrig: Jeg er en af dem som elsker bubble tea!

Siden da er jeg rigtig blevet bidt af bubble tea, og den bedste jeg har smagt indtil videre er Fire Tiger Milk fra Seoulcial Club i Bangkok.

Læs mere om mad og restauranter i København på min København Blog


The Mad Hatter Bubble Tea Emporium, Sankt Hans Torv 3, Copenhagen

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop