Happy Thanksgiving fra New York

Macy's Thanksgiving-parade i New York

Jeg havde først tænkt at vi skulle spise Thanksgiving dinner på en restaurant, men Poul skulle først lande kl. 20, og da man aldrig ved, hvor lang tid det tager at komme fra JFK og ind til byen, besluttede jeg mig for selv at ordne en Thanksgiving middag i stedet.

Fik nogle tips på Instagram om Whole Foods og det viste sig, at de har alt hvad man behøver for en rigtig amerikansk Thanksgiving Dinner. Jeg stod og kradsede på døren lige da de åbnede klokken 8, og jeg var den første kunde i delikatesseafdelingen. Efter råd fra ekspedienten fik jeg sammensat en Thanksgiving-middag bestående af kalkun, honningristet rosenkål, tranebærsauce, brun sovs, sweet potato mash, ristede rodfrugter og grønne bønner.

Efter at have fået Thanksgiving-middagen i hus, tog jeg op for at se Macy’s Thanksgiving Day Parade. Det var megakoldt, så jeg så kun den første del af paraden defilere forbi, før jeg gik ned i Koreatown og fik mig en kimchi jjigae (kimchi-suppe) at varme mig på. Derefter var planen at smutte ned forbi Macy’s på Herald Square, som var slutdestinationen for paraden. Der var dog så mange mennesker dernede, at det var umuligt at komme tæt nok på paraden til, at det var besværet værd, så jeg tog hjem.

Da Poul skrev han var på vej fra lufthavnen, begyndte jeg at varme maden. Jeg havde også købt marshmallows til at putte ovenpå fadet med sweet potato mash. Det er noget jeg tidligere har fået hos nogle amerikanske venner i Dubai, og som jeg syntes smagte rigtig godt. Da jeg spurgte mine venner i New York, om de også puttede marshmallows på mosen, var der dog ingen, som vidste hvad jeg snakkede om, så det er nok meget individuelt, om man synes der skal marshmallows på mosen eller ej.

Kalkunkød kan tit være ret tørt, men kalkunen fra Whole Foods var saftig og lækker. De 7(!) tykke skiver kalkun, som ekspedienten mente ville være passende for to personer, var mere end rigeligt til 3 personer (Poul, Ana og jeg) og vi havde kolde kalkunrester at nippe til i køleskabet flere dage efter. Jeg synes Thanksgiving er en rigtig hyggelig højtid, og med tanke på at vi allerede har importeret Black Friday i Danmark, så undrer det mig lidt, at vi ikke også har importeret Thanksgiving. Det må da være det næste på listen?

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje