Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Fredericia: Kurt’s Kaffebar – Caféhygge og drømmekage

Kurts Kaffebar, Fredericia

Jeg faldt over Kurt’s Kaffebar i sommers, og jeg kunne næsten ikke tro mine egne øjne, for jeg tror aldrig at Fredericia har haft så hyggelig en café. Det er en af den slags caféer, som er indrettet, så det føles som om man er hjemme hos sin tante eller sin bedstemor. De hjemmebagte skærekager står linet op på et bord, så man selv kan tage det stykke, der er størst og har mest glasur på, og der var både drømmekage og gulerodskage blandt udvalget. Jeg elsker jo drømmekage, og det er mig en gåde, hvorfor den kage ikke er gået hen og blevet kæmpestor langt udenfor Danmarks grænser. Måske jeg skulle søge stillingen som Drømmekageambassadør?

Det er forresten sjovt så hurtigt det er gået med hensyn til kaffe. For bare nogle år siden skulle man kigge meget langt efter ordentlig kaffe i provinsen, men nu til dags er en café uden en ordentlig MF’er af en espressomaskine nærmest utænkeligt. Når selv McDonald’s kan præstere en ok cappuccino, er god kaffe ikke længere en order winner, men mere en qualifier. Serverer du god kaffe, kommer jeg måske forbi. Serverer du dårlig kaffe, er du slet ikke med i overvejelserne. Kaffen hos Kurt’s Kaffebar var dog ganske udmærket, men det er drømmekagen, som gør at jeg kommer igen…snart!

Kurt’s Kaffebar, Jyllandsgade 39, 7000 Fredericia

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop