Fredericia: Kurt’s Kaffebar – Caféhygge og drømmekage

Kurts Kaffebar, Fredericia

Jeg faldt over Kurt’s Kaffebar i sommers, og jeg kunne næsten ikke tro mine egne øjne, for jeg tror aldrig at Fredericia har haft så hyggelig en café. Det er en af den slags caféer, som er indrettet, så det føles som om man er hjemme hos sin tante eller sin bedstemor. De hjemmebagte skærekager står linet op på et bord, så man selv kan tage det stykke, der er størst og har mest glasur på, og der var både drømmekage og gulerodskage blandt udvalget. Jeg elsker jo drømmekage, og det er mig en gåde, hvorfor den kage ikke er gået hen og blevet kæmpestor langt udenfor Danmarks grænser. Måske jeg skulle søge stillingen som Drømmekageambassadør?

Det er forresten sjovt så hurtigt det er gået med hensyn til kaffe. For bare nogle år siden skulle man kigge meget langt efter ordentlig kaffe i provinsen, men nu til dags er en café uden en ordentlig MF’er af en espressomaskine nærmest utænkeligt. Når selv McDonald’s kan præstere en ok cappuccino, er god kaffe ikke længere en order winner, men mere en qualifier. Serverer du god kaffe, kommer jeg måske forbi. Serverer du dårlig kaffe, er du slet ikke med i overvejelserne. Kaffen hos Kurt’s Kaffebar var dog ganske udmærket, men det er drømmekagen, som gør at jeg kommer igen…snart!

Kurt’s Kaffebar, Jyllandsgade 39, 7000 Fredericia

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop