Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Danmark: Fastelavn er mit navn!

Fastelavnsboller

Da jeg var yngre var fastelavn min yndlingshøjtid næst efter jul . Jeg elskede at klæde mig ud og slå katten af tønden, og så kunne jeg slet ikke få nok af fastelavnsbollerne. Jeg har derfor aldrig forstået, hvorfor fastelavnsboller kun skal spises til fastelavn, og propagerer derfor gerne for at få fastelavnsbollen anerkendt som helårsspise i Danmark.

Når det kommer til form og funktion, så foretrækker jeg old school-versionen lavet på gærdej med en lille klat creme indeni og chokoladeglasur på toppen, men mine forældre er mest til den mere moderne version lavet af wienerbrødsdej og med flødeskum indeni, så det er tit dem, der ryger med hjem fra bageren på denne tid af året. I weekenden forbarmede Trine sig dog over mig, og lavede en ordentlig portion old school fastelavnsboller. Hun brugte opskriften fra Arla’s website og de blev rigtig gode.

Mine forældres naboer holdt fastelavnsfest for deres børnebørn, så jeg tog over for at se dem slå katten af tønden. Kan ikke lige huske om det var supermand eller prinsessen, der blev kattekonge, men tønden blev i hvert fald slået i stumper og stykker:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop