Danmark: Fastelavn er mit navn!

Fastelavnsboller

Da jeg var yngre var fastelavn min yndlingshøjtid næst efter jul . Jeg elskede at klæde mig ud og slå katten af tønden, og så kunne jeg slet ikke få nok af fastelavnsbollerne. Jeg har derfor aldrig forstået, hvorfor fastelavnsboller kun skal spises til fastelavn, og propagerer derfor gerne for at få fastelavnsbollen anerkendt som helårsspise i Danmark.

Når det kommer til form og funktion, så foretrækker jeg old school-versionen lavet på gærdej med en lille klat creme indeni og chokoladeglasur på toppen, men mine forældre er mest til den mere moderne version lavet af wienerbrødsdej og med flødeskum indeni, så det er tit dem, der ryger med hjem fra bageren på denne tid af året. I weekenden forbarmede Trine sig dog over mig, og lavede en ordentlig portion old school fastelavnsboller. Hun brugte opskriften fra Arla’s website og de blev rigtig gode.

Mine forældres naboer holdt fastelavnsfest for deres børnebørn, så jeg tog over for at se dem slå katten af tønden. Kan ikke lige huske om det var supermand eller prinsessen, der blev kattekonge, men tønden blev i hvert fald slået i stumper og stykker:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje