Om Borderline Collective i Mae Sot

Borderline Collective er en butik/restaurant/galleri/kreativt rum i Mae Sot, som er en by i det nordlige Thailand, lige ved grænsen mellem Thailand og Myanmar. Borderline Collective blev startet med formålet at støtte kvindelige migranter og flygtninge fra Myanmar gennem at sælge kvindernes håndlavede produkter i butikken. Kvinderne er organiseret i grupper i de små landsbyer langs grænsen, og Borderline Collective kan hjælpe kvinderne gennem at have produkterne i butikken og dermed gøre det muligt at nå en større kundekreds.

Borderline driver også en restaurant, Tea Garden, som ligger i haven bagved butikken. Maden på menuen er lækre vegetariske versioner af traditionelle retter fra Myanmar, og vil man lære hvordan man laver de lækre retter selv, kan man melde sig til et madlavningskursus, der også inkluderer en indkøbstur til det lokale marked.

En trappe op er der et kunstgalleri, hvor lokale kunstnere kan udstille deres værker, og samarbejde om forskellige projekter og temaaftener. Borderline Collective er sådan skøn og kreativ oase, så er du i Mae Sot, bliver du simpelthen nødt til at kigge forbi. Mad? Kunst? Håndværk? Der er masser af grunde til at besøge dette fantastiske sted.  

Borderline Collective, 674/14 Intharakeeree Road, Mae Sot, Thailand

Borderline Collective i Mae Sot, Thailand

Borderline Collective er en butik/restaurant/ galleri/kreativt rum i Mae Sot, som er en by i det nordlige Thailand, lige ved grænsen mellem Thailand og Myanmar. Borderline Collective blev startet med formålet at støtte kvindelige migranter og flygtninge fra Myanmar gennem at sælge kvindernes håndlavede produkter.

Læs mere om Borderline Collective >>

Borderline Collective i Mae Sot, Thailand

Borderline Collective er en butik/restaurant/galleri/kreativt rum i Mae Sot, som er en by i det nordlige Thailand, lige ved grænsen mellem Thailand og Myanmar. Borderline Collective blev startet med formålet at støtte kvindelige migranter og flygtninge fra Myanmar gennem at sælge kvindernes håndlavede produkter.

Læs mere om Borderline Collective >>

Mere fra Borderline Collective

Shop Borderline Collective

Mere fra Borderline Collective

  • Burmesiske te-kager (Bamar Kate Mote) er en traditionel snack fra Myanmar. De små kager nydes ofte sammen med te og serveres, når folk samles for at hygge sig. De kan …

  • Opskrift: Citrongræs-te

    by Mitzie Mee

    Denne citrongræs-te kan drikkes både varm og kold, og jeg har stadigvæk ikke besluttet mig for, hvilken version jeg bedst kan lide. Om vinteren er en kop varm citrongræs-te perfekt …

  • Denne skønne grønne juice er forfriskende lækker på en varm sommerdag (og ja, sommerdagene i Thailand er meget varme!). Den er hurtig at lave og ikke for sød, og så smager basilikum og lime bare rigtig godt sammen. Lime basilikum (lime basil) er en særlig slags sød og krydret basilikum, og den kan være lidt svær at finde i Danmark. Dog har de fleste velassorterede supermarkeder samt asiatiske madbutikker for det meste frisk thai-basilikum på lager, og det kan man sagtens bruge i stedet.

  • Borderline Collective er en butik/restaurant/galleri/kreativt rum i Mae Sot, som er en by i det nordlige Thailand, lige ved grænsen mellem Thailand og Myanmar. Borderline Collective blev startet med formålet …