Grøntsagsshopping på markedet i Mae Sot

Markedet i Mae Sot

Borderline Collective i Mae Sot tilbyder også madlavningskurser, hvor man kan lære at lave alle de lækre burmesiske retter, som de serverer i Tea Garden (en restaurant der drives af Borderline). Inden jeg kom til Mae Sot havde jeg så vidt jeg ved aldrig smagt burmesisk mad, så det var en helt ny verden som åbnede sig for mig. Mit umiddelbare indtryk er, at det er noget mindre spicy end maden i Thailand, men med den samme forkærlighed for friske ingredienser med masser af smag.

Madlavningskurset varede en halv dag og startede med et besøg på markedet om morgenen. Eh Soe fra Borderline Collective var vores guide på markedet og hun forklarede, at bønderne kommer ind med de friske grøntsager meget tidligt om morgenen. Vil man være sikker på at få de bedste og mest friske varer, skal man derfor også være tidligt ude, og kommer man senere på dagen risikerer man, at det man vil have er udsolgt.

Eh Soe forklarede også, at selvom der er en Tesco i byen, så foretrækker de fleste lokale at handle på markedet, for som hun siger, så er der fx. kun en slags agurker i Tesco, mens man på markedet har mange flere udbydere at vælge mellem.

Kødsektionen på Mae Sot markedet var lidt af en skrækfilm med grisehoveder og levende skrubtudser pakket i net, men heldigvis er Tea Garden en vegetarisk restaurant, og kød var derfor ikke på vores indkøbsliste.

Borderline Collective, 674/14 Intharakeeree Road, Mae Sot, Thailand

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje