Bangkok: Cabbages & Condoms – Middag med et godt formål

Cabbages & Condoms, Bangkok
Poo Lon er en slags krabbedip med kokosmælk. Smager fantastisk!

Cabbages & Condoms er en sjov restaurant, en kort gåtur nede ad Sukhumvit Soi 12. Jeg spiste der første gang med Poul tilbage i 2009 ,og jeg prøver at kigge forbi, hver gang jeg er i Bangkok. Synes du Cabbages & Condoms lyder som et underligt navn? Lad mig forklare lidt nærmere..

Cabbages & Condoms blev startet for at støtte organisationen Population and Community Development Association (PDA), som blandt andet oplyser befolkningen om prævention og driver forskellige projekter, som fx forebyggelse af HIV/AIDS. Kort sagt betyder det, at hver gang man spiser på Cabbages & Condoms, så støtter man en god sag.

Det var første gang AC var i Bangkok, så jeg ville gerne introducere hende til gedigen, autentisk Thaimad, men uden at brænde hendes smagsløg helt af. Cabbages & Condoms var derfor det perfekte valg, da de er kendt for at være forsigtige med chilien, og maden på Cabbages & Condoms er sjældent stærkere, end at selv de mest sarte, skandinaviske ganer kan være med.

Langs indgangen til restauranten er der opstillet forskellige kondom-figurer, og vores favorit var en kondom-julemand lavet af farvede kondomer. Jeg tog et billede af AC sammen med ham, som jeg rigtigt gerne ville vise jer, men som jeg har lovet hende ikke at lægge op. Jeg går ud fra at billeder med kondomjulemænd ikke harmonerer så godt med en seriøs Linked-In profil og beskyttelse af sit online varemærke:)

Man kan enten sidde indenfor i restauranten eller udenfor i den smukke have, hvor de mest populære borde er. Vi havde en fornemmelse af, at det ville begynde at regne, så vi bad om et af bordene en trappe op, på den overdækkede terrasse. Det var heldigt, for vores indbyggede vejrradar viste sig at have ret, og kun få minutter efter, at vi havde sat os til bords, åbnede himlen sig og det tordnede og stod ned i stænger.

Fordi personalet skulle evakuere alle bordene ude i haven, tog det lidt tid, før vi kunne få lov at bestille vores mad, men det var ok, for menuen var så omfangsrig, at det også tog sin tid at bladre igennem alle siderne med indbydende billeder af de forskellige retter.

I Thailand bestiller man typisk en curry, en salat, en suppe og måske noget stegt fisk, som hele bordet derefter deler, og retterne serveres efterhånden, som de bliver færdige. Vi var kun to personer, men vi  endte med bestille mad nok til en større thailandsk familie. AC blev ret knyttet til skålen med Green Curry, men jeg fik hende overtalt til også at prøve Miang Kham, som er en traditionel, thailandsk forret bestående af hakket ingefær, peanuts, revet kokos og løg, som man pakker i friske betelblad, og dypper i en lækker, lidt fiskeagtig sauce, før det hele ryger ind i munden. Miang Kham er en sand smagseksplosion og en af de retter, der definerer smagen af Thailand allerbedst, hvis du spørger mig. Tallerkner med lækker mad blev sat på vores bord i en lind strøm, men vi var sultne, og så støttede vi jo en god sag. Intet kunne derfor stoppe os fra også lige at bestille en sticky rice med mango oveni hatten til dessert. Velkommen til Bangkok AC!

Min blog om Bangkok


Cabbages & Condoms, Sukhumvit Soi 12, Klong Toey, Bangkok, Tlf: +66 (0) 2 229 4610, Åbningstider: Alle dage 11:00-22:00

> Besøg Cabbages & Condom’s website


LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bangkok

Mitzie Mee Shop