Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Ao Nang Restauranter: E-San Seafood – Billigt og supergodt

E-San Seafood, fantastisk restaurant i Ao Nang

I Ao Nang har de bedste spisesteder ikke nødvendigvis air conditioning og stofservietter, og jeg har tidligere skrevet om de små boder i nærheden af hotellet, som vi har købt frokost ved næsten hver dag. Et andet sted med rigtig god mad, er den lille restaurant E-San Seafood & Thai food. Det er måske lidt af en overdrivelse at kalde stedet for en restaurant, da man sidder på lyseblå plastikstole under et halvtag uden vægge, men maden er blandt det bedste, jeg har spist i Ao Nang.

Priserne er meget lave, så første gang vi var der, bestilte vi alt for meget mad. Esan (eller Isaan) er en fattig nordøstlig region i Thailand, hvor mange af feriestedernes servicepersonale kommer fra. Regionen har dog et fantastisk køkken og det er herfra mange af de retter, man forbinder med Thailand kommer fra. De mest kendte er som tam (papayasalat), som de fleste turister før eller siden får smag for, men også sticky rice er en integreret del af Isaans køkken.

Jeg er helt vild med larb-salaterne, som består af fars, krydderurter og en dressing gjort på fiskesauce, lime og chili. Selvom de findes på de fleste restauranters menukort, er det sjældent at jeg ser andre turister bestille det, men det smager enormt godt og kan helt sikkert anbefales (husk bare at bestille en portion ris til, og bed kokken spare lidt på chilien).

E-San har også rigtig gode fiskeretter til priser, der er næsten det halve af, hvad man betaler på de flottere steder nede på Ao Nangs ”Seafood Street”. Fisken er frisk, og man kan selv vælge, om man vil have den dampet, friturestegt eller grillet. En hel fisk af typen red snapper koster kun omkring 300baht (53kr.), og serveres på et træfad med tilbehør og pyntekanin.

En så god restaurant kan selvfølgelig ikke holdes hemmelig, og der er også altid fyldt med både lokale og turister. Det gør dog ikke noget, for servicen er rigtig god, selv når alle gryder og pander er i sving. Retterne serveres dekoreret med udskåret frugt og grønt, og der hænger kokosnødder under loftet. Husets kat lusker rundt om benene på gæsterne, der har klipklapper på og drikker Chang-øl. Duften fra nabobordene blander sig med smagen af det, man selv har på tallerkenen, og det varme gule lys indhyller stedet i ren thai-magi. Tænk hvis alle aftener kunne være som denne!

Læs mere om Ao Nang på min blog >>

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje