Tokyo: Sushi Zanmai i Roppongi

Sushi Zanmai i Roppongi, Tokyo

Det bedste ved at ankomme om aftenen til Tokyo er, at man fra første sekund får fuld dosis af neonlys, bippelyde og menneskemylder. Vi stod af toget på Shibuya station og havde fra gangbroen fuld udsigt til Shibuya crossing, som er et kaotisk udseende vejkryds, hvor enorme mængder af fodgængere vælder frem, når der er grønt lys.

Fra Shibuya tog vi en taxi til vores hotel i Roppongi. Taxichaufføren vidste ikke lige helt hvor det var, så GoogleMaps og vores wi-fi router var til stor hjælp. Fremme på hotellet skiftede vi hurtigt tøj og skyndte os derefter ud på aftenens mission: sushi.

Vi behøvedes heldigvis ikke lede længe, for der lå en Sushi Zanmai lige i nærheden af vores hotel. Her bestilte vi fluks en portion blandet sushi, som bl.a. inkluderede et stykke med søpindsvin. Jeg fik lokket Poul til at smage det, og han så helt forkert ud i hovedet bagefter. Søpindsvin har en ret mærkelig konsistens, som slet ikke var noget for Poul, så jeg tilbød ham alle laksestykkerne for at gøre det godt igen.  Sushi Zanmai har åbent 24 timer i døgnet og udover lækker sushi til fornuftige priser er der en fantastisk atmosfære. Personalet var rigtig i hopla og hilste os højlydt velkommen da vi kom ind i restauranten og tog ligeså højlydt afsked med os, da vi gik.  Med maven fuld af god sushi var vi helt parate til at begive os ud i Tokyos natteliv, som for vores del skulle vise sig at inkludere både karaoke og et besøg på gode gamle Motown i Roppongi, hvilket jeg nok skal skrive om senere.

Læs mit blogindlæg om mit besøg på Sushi Zanmai honten, den oprindelige Sushi Zanmai restaurant i Tsukiji

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.