1-Chome Playland – Retro-spillemaskiner i Tokyo

1-Chome Playland, retro arcade games, Tokyo

Efter mit onsen-besøg gik jeg mig en tur i området. Jeg ender altid i Decks mall, når jeg er i Odaiba. Ikke så meget på grund af shoppingen, men mere fordi de har er en superfed etage med retro-spillemaskiner og butikker, som sælger alle mulige mærkelige ting.

Området med spillemaskiner hedder 1-Chome Playland. Nogle af spillene er rigtig sjove, mens andre vist primært er eksempler på, hvor langt spilleindustrien er kommet i dag. Inden jeg droppede ud for at blive pilot læste jeg til dataingeniør, og i det miljø var gamle spillemaskiner noget af det, som alle kunne blive enige om var ret fantastisk. Jeg tror ikke mange af mine venner i dag deler denne interesse, men det er en af de gode ting ved at rejse alene.  Har jeg lyst til at tilbringe en hel eftermiddag i selskab med gamle spillemaskiner, så gør jeg det.

På samme etage som spillemaskinerne er der også en Michael Jackson-butik og en butik, som sælger Kit Kat-varianter, som jeg ikke har set andre steder. Der er også et spøgelseshus, som ser super-scary ud. Jeg har aldrig set nogle gå derind, og jeg har heller aldrig set nogle komme ud derfra. Og jeg har set lidt for mange japanske gyserfilm til, at jeg tror det bare kan være et tilfælde..

Læs mit andet blogindlæg om 1-Chome Playland her


1-Chome Playland,  Decks, Daiba, Minato-ku, Tokyo

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje