Tokyo: Glade katte på Hapi Neko Kattecafé

Hapi Neko, kattecafé i Tokyo

Opdatering: Hapi Neko er nu lukket

I Tokyo besøgte jeg også Hapi Neko, som er en hyggelig lille kattecafé i Shibuya kun få minutters gang fra den travle Shibuya Crossing. Jeg har efterhånden været der nogle gange, for selvom jeg ikke er noget udpræget kattemenneske, så er Hapi Neko et rigtigt dejligt sted at være. Det er næsten som en lille katteoase midt i Shibuyas larm og støj, og kattene ser ud til at trives.På Hapi Neko er der nemlig ingen tivl om at det er kattene, der regerer, og vi mennesker, der besøger caféen er intet andet end ydmyge undersåtter.

Jeg betalte for 30 minutter i selskab med kattene, hvilket ikke er så lang tid, men jeg var den eneste i caféen, så jeg tænkte, at det sikkert ville være nok. Dog er katte nogle egenrådige skabninger, og de fleste af dem besluttede sig for at tage en lur, mens jeg var der. Det var først, da jeg begyndte at rode med de små godbidder, som jeg havde købt i caféen, at et par stykker af dem fattede interesse.

På Hapi Neko må kattene ikke spise direkte fra ens hænder, så man placerer de små kattekiks en ad gangen i en lille skål. Jeg forsøgte at dele godbidderne lige mellem kattene, men der var en sort kat, som blev ved med at stjæle fra de andre. Han mindede mig lidt om Waz fra LetsNomNomBlog’s Tony Cat. En strid banan, som samtidig er så sød, at man ikke kan blive sur på ham.

For resten har jeg hørt, at det seneste nye i Tokyo er ugle-caféer, hvor man altså betaler for at drikke kaffe i selskab med rigtige, levende ugler. Mens jeg ikke har nogle skrupler over at besøge en kattecafé, synes jeg ikke ugle-konceptet virker helt ok.  Ugler er jo vilde dyr, der burde flyve rundt og fange mus, og ikke sidde på en café med en snor om benet. Kald mig bare hyklerisk, men jeg tror ikke, at jeg kunne tænke mig at besøge en uglecafé. Kunne I?

Her er min guide til andre sjove ting man kan lave i Tokyo

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje