Tokyo: Den populære Coffee Jelly Frappuccino fra Starbucks

Coffee Jelly Frappuccino på Starbucks i Tokyo

I Tokyo drikker alle Coffee Jelly Frappuccino fra Starbucks lige nu. Drikken sælges kun mellem d. 2. juli og d. 31. August, men den er blevet så populær, at den godt kunne gå hen at blive Japans svar på Pumpkin Spice Latte. Jeg hørte først om Coffee Jelly Frappuccino på Ryokos Blog, og selvom jeg ikke er specielt vild med kaffe, så elsker jeg Starbucks (med få undtagelser), og Coffee Jelly Frappuccino lød uden tvivl som min kop te kaffe. På vej tilbage til hotellet i går smuttede jeg derfor forbi Starbucks på Akihabara Station for selv at smage på sagerne.

Skal vi for resten ikke bare kalde den for CJ Frap? Coffee Jelly Frappuccino tager jo 100 år at skrive, og der er overhængende fare for at man glemmer et ”p” eller et ”c” undervejs. Desuden skrev personalet på Starbucks også CJ på min kop, så jeg går ud fra, at det også er det, de kalder den internt.

CJ Frappen har 4 lag: Kaffegelé, vaniljecreme, is-blendet kaffe og flødeskum. Gelé er ellers ikke lige mig, men sammen med de andre ingredienser smagte det faktisk ganske godt. Det var næsten som en kaffeversion af bubble tea, selvom geléen selvfølgelig er meget blødere end de gummiagtige tapiocakugler, man bruger til boba. CJ Frappen serveres ligesom boba også med et ekstrastort sugerør, så man kan suge geléen op.

Det er ikke så sødt, som man kunne have frygtet, og blander man lagene godt sammen inden man drikker, så smager det helt sikkert af kaffe. Der er dog ingen tvivl om at kaffesnobber som Poul overhovedet ikke ville kunne lide den. For os, der kun drikker kaffe for sjov, så er Starbucks CJF dog let at holde af, og jeg håber at Starbucks med tiden kunne lokkes til at lancere Coffee Jelly Frappuccino i Dubai.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje