Når jeg mødes med Alan og Mr. Pheap fra A.N.D. er det for det meste på en af Phnom Penhs veganske restauranter. Ingen af os er veganere, men de veganske og vegetariske restauranter i Phnom Penh er virkelig gode, så det er bare gået hen og blevet et naturligt alternativ til kødæderstederne.
På Masala Dosa Street Kitchen har man specialiseret sig i dosa (indiske rispandekager), som kan fås med alle mulige forskellige slags fyld. Der er også et mindre udvalg af andre veganske retter på menuen, og så selvfølgelig chai og lassi.
Til hovedret bestilte jeg en dosa med svampe i en skøn, cremet sauce, mens Mr. Pheap og Alan begge bestilte en gryderet med ris. Til dessert prøvede vi de søde dosaer med banan og chokoladesauce, og så skulle jeg selvfølgelig også have en kop chai. Det er først efter at vi flyttede til Dubai, at jeg for alvor har fået øjnene op for indisk te, chai, som er en sød, krydret te med mælk. Chaien på Masala Dosa Street Kitchen var lavet med plantemælk, men den havde stadigvæk den fyldige cremede smag, som jeg så godt kan lide.
Vegetar i Phnom Penh? Så kan I læse mere om mine vegetar-favoritter her >>
Masala Dosa Kitchen, 31E0, Samdach Sothearos BLVD 3, Sangkat Chey Chumneas, Phnom Penh