New York: Til åbningsfest hos Norikoh i Flatiron District

Bonito flakes and shishito peppers at Norikoh, Flatiron, New York City

Jeg var inviteret til Grand Opening Party på den nye Norikoh i Flatiron District, men da jeg er i Danmark og får min årlige dosis julehygge, kunne jeg ikke komme. Jeg sendte derfor min veninde Sue i stedet og bad hende rapportere fra eventet. Sue er lige så mad-interesseret som jeg er, og vi har samme smag, hvad angår restauranter, så jeg havde ingen betænkeligheder ved at sende hende afsted. Her er hendes kommentarer:

Mad og drikke

Sushien var god uden at være super-fantastisk, ret standard for New York. Vi havde allerede spist nogle stykker, da jeg kom på at “f**k, jeg har glemt at tage billeder”, ha ha. Generelt mindede maden meget om det man får på SushiSamba.  Den bedste ret vi fik var Shishito peberfrugter med bonitoflager. De havde tilsat lidt citronskal som virkelig bragte alle smagsnuancer frem. Virkelig lækkert! Vi kom ret sent, og der var ikke flere grøntsagsgyoza og kyllingevinger tilbage, så dem fik vi ikke smagt.

Deres sangria, som også er på deres Happy Hour menu, var rigtig god, men hvad sker der lige for den store grimme klump ananas, som de havde dekoreret glasset med?  

Stedet

Atmosfæren på Norikoh var casual med høj musik i baggrunden, hvilket gav restauranten en ret natklub-agtig vibe, og jeg følte det lidt som om jeg var på en af restauranterne på Lincoln Road i Miami Beach. Indretningen var basic og business-agtig, vældigt Midtown. Det var en hyggelig aften og jeg er glad for at vi kiggede forbi. Efter Norikoh gik vi videre til baren på NoMad, som ligger en kort gåtur derfra.

Min blog om New York


Norikoh, 43 W. 24th St, Flatiron District, New York


LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City