0
Sommer, sol og strandhåndklæder! De flotte strandhåndklæder/strandtæpper er lavet i samarbejde med Weavers i Cambodia, og vi har eksperimenteret med forskellige tykkelser på både selve håndklædet men også på de enkelte tråde. Det strandhåndklæde/strandtæppe I kan se på billederne er lidt som et tyrkisk håndklæde, men noget tykkere og med tykkere tråd. Det er perfekt til dig, som godt kan lide at være ordentligt pakket ind, når du kommer op af poolen eller ud af bølgen den blå. Dette håndklæde er også tykt nok til, at man kan ligge direkte på sandet, da man jo tit er på stranden uden liggestol.
Den anden type strandhåndklæde fra Weavers er i en tyndere kvalitet, så man uden problemer kan svøbe det om kroppen som en sarong eller som et stort tørklæde. Det vejer ikke særlig meget og får let plads i strandtasken.
Begge slags strandhåndklæder er vævet i 100% bomuld, så de absorberer vand rigtig godt, og så tørrer de hurtigt i solen, hvilket jeg synes er vigtigt. Man vil jo gerne kunne tørre sig efter et dyp i poolen eller i havet uden at håndklædet bliver så vådt at man ikke kan ligge på det bagefter.
Der er rigtig mange flotte mønstre i produktion, så du kan finde lige det strandhåndklæde, som passer dig til sommer.
Velkommen til Mitzie Mee! Mad & Opskrifter, Rejser, Livsstil og mest om New York
Da vi besøgte University District Farmers Market kom vi forbi en bod, der solgte lemon cucumbers, og efter at have luret lidt på den underlige grøntsag tog nysgerrigheden over og …
Frozen custard er en amerikansk klassiker, som minder om almindelig flødeis, men laves typisk med æggeblommer som giver en fyldigere og mere cremet konsistens. Lige nu er ferskner i sæson, …
Det var søndag og solskin og sidst i august da April og jeg besluttede os for at tage på dagsudflugt til Hidra som er en ø lige uden for Flekkefjord. …
Friske figner fyldt med cremet gedeost og toppet med pistacienødder ser superflotte ud og smager fantastisk. Jeg er stadig ikke sikker på, om det mest er en forret, en dessert …
Skolekjeks er en rigtig Flekkefjord-specialitet. Mange udenfor byen har aldrig hørt om dem, men i Flekkefjord er de næsten umulige at komme udenom. De store, lyse kager har været en …
April var på besøg i Norge sidste weekend, og vi havde nogle rigtig hyggelige dage sammen med godt vejr og masser af god mad. Fredag aften spiste vi på Broken, …
Jeg elsker tteokbokki, så da jeg blev inviteret til at komme forbi og prøve Dookkis nye restaurant sagde jeg selvfølgelig ja. Dookki er en koreansk kæde, der har specialiseret sig …
For nogle uger siden var Steve og jeg forbi baren på Loews Regency på Park Avenue. Jeg var egentlig blevet inviteret for at prøve deres alkoholfri cocktails, men på grund …
New York er stor, travl og trafikken er håbløs, så at vælge den rigtige måde at komme rundt på kan spare dig både tid og penge. Vil du hurtigt og …
Det er Restaurant Week i New York igen, og det fik mig til at tænke på, at jeg aldrig fik skrevet om mit besøg på Tha Phraya under Restaurant Week …
Seattle er en by med store højdeforskelle, lange afstande og masser af vand omkring, så hvordan du vælger at komme rundt, kan have stor betydning for, hvor meget du faktisk …
Seattle er ikke en by, man bliver færdig med på en weekend, men vælger du det rigtige sted at bo, er du allerede godt i gang. Offentlig transport fungerer fint, …
Citrus Fizz fra Loews Regency i New York er frisk, let og ikke for sød. Det er en af de drinks, der smager som sommer i et glas. Perfekt til …
Steve og jeg havde egentlig tænkt, at vi ville spise på Hangawi, men det var restaurant week, og vi havde ikke bestilt bord. Personalet fortalte at der var omkring 45 …
Steve og jeg landede i Kansas City om eftermiddagen og kørte direkte fra lufthavnen til Betty Rae’s. Jeg havde læst om stedet hjemmefra og vi var enige om det det …
Arthur Bryant’s var det første barbecuested, jeg prøvede i Kansas City, og det var en stærk start. Restauranten har eksisteret siden 1930’erne og regnes blandt en af de mest legendariske …
Food halls og madmarkeder er blevet en fast del af madscenen i New York, og det er en af de bedste måder at få en smagsprøve på byens enorme madudvalg. …
Kristian og AC bor lige ned til fjorden, og i dag var der bid. Kristian havde været ude og dykke og kom op med de smukkeste kammuslinger, som selvfølgelig fik …
Det var efterhånden virkelig længe siden, jeg sidst havde set Ehsan, så jeg sendte ham en besked på WhatsApp for at høre, hvordan det gik. Han var på vej til …
Da Steve og jeg lige var begyndt at date, var vi ude at spise på en pizzarestaurant i New York. Jeg tager et stykke over på min tallerken, griber kniv …
New York er kendt for sit høje tempo og sine larmende gader, men midt i det hele findes der små lommer af ro, hvor man kan trække vejret lidt dybere …
Steve og jeg var forbi Atoboy, som længe har været en af mine favoritter i New York, men det var faktisk flere år siden, jeg sidst havde været der. Dengang …
Bananblade bliver brugt i mange køkkener rundt om i verden, især i Sydøstasien, Latinamerika og dele af Afrika. De fungerer som naturlig indpakning, når man damper, bager eller griller mad. …
Kansas City er en lidt særlig by, fordi den er delt mellem to stater: Missouri og Kansas. De fleste seværdigheder, restauranter og hoteller, som turister vælger, ligger dog på Missouri-siden, …