0

Sommer, sol og strandhåndklæder! De flotte strandhåndklæder/strandtæpper er lavet i samarbejde med Weavers i Cambodia, og vi har eksperimenteret med forskellige tykkelser på både selve håndklædet men også på de enkelte tråde. Det strandhåndklæde/strandtæppe I kan se på billederne er lidt som et tyrkisk håndklæde, men noget tykkere og med tykkere tråd. Det er perfekt til dig, som godt kan lide at være ordentligt pakket ind, når du kommer op af poolen eller ud af bølgen den blå. Dette håndklæde er også tykt nok til, at man kan ligge direkte på sandet, da man jo tit er på stranden uden liggestol.
Den anden type strandhåndklæde fra Weavers er i en tyndere kvalitet, så man uden problemer kan svøbe det om kroppen som en sarong eller som et stort tørklæde. Det vejer ikke særlig meget og får let plads i strandtasken.
Begge slags strandhåndklæder er vævet i 100% bomuld, så de absorberer vand rigtig godt, og så tørrer de hurtigt i solen, hvilket jeg synes er vigtigt. Man vil jo gerne kunne tørre sig efter et dyp i poolen eller i havet uden at håndklædet bliver så vådt at man ikke kan ligge på det bagefter.
Der er rigtig mange flotte mønstre i produktion, så du kan finde lige det strandhåndklæde, som passer dig til sommer.

Velkommen til Mitzie Mee, min blog om mad, rejser og livsstil, samt alt om New York. Her deler jeg opskrifter, restauranttips og små glimt fra hverdagen og mine rejser rundt i verden.
Hallasan er Sydkoreas højeste bjerg og rejser sig midt på Jeju Island som et gammelt, sovende vulkankrater dækket af skov, lavamarker og vandrestier. Toppen ligger 1947 meter over havets overflade, …
Halloween i New York er noget helt særligt. Byen går all in, og overalt ser man uhyggelige dekorationer, kostumer og temafester. Men det største og mest ikoniske af det hele …
De store græskar man bruger til Halloween-udskæringer er svære at anvende i madlavning. I modsætning til Hokkaido-græskar og andre mindre græskartyper, som har frugtkød der er sødt og fast i …
Steve og jeg gik all in på Halloween-stemningen, så ud over at finde det helt rigtige græskar, skulle der selvfølgelig også skæres et klassisk græskarhoved. Det var lidt af et …
I stedet for bare at tage den nemme løsning og købe et græskar i Whole Foods, besluttede Steve og jeg os for at gøre lidt mere ud af græskarshoppingen, så …
Det var en af Steves venner, der anbefalede, at vi tog ud til Lands End, og det viste sig at være et rigtig godt tip. Lands End ligger helt ude …
En af dagene havde Linda købt en pose friske lotusfrø på markedet. Hun viste, hvordan man kniber den yderste, lidt gummiagtige skal af, så den faste kerne kommer frem. Inde …
Når sneen begynder at falde over Alperne, og kulden for alvor sætter ind, er der næppe noget mere schweizisk end at samles omkring en dampende gryde fondue. Det er en …
På en af vores madeventyr i Chinatown kom vi forbi Hay Hay Roasted. Det så virkelig lækkert ud, så selvom vi egentlig allerede var mætte gik vi indenfor. I vinduet …
I sidste måned var vi til bryllup i San Rafael, som er en lille hyggelig by, ca. 30 min. nord for San Francisco. I San Rafael boede vi på AC …
Da April besøgte mig i Norge havde hun en lille gave med, en BeeHoomi Steam Eye Mask. Hun fortalte, at hun altid bruger dem, når hun rejser, fordi de hjælper …
Af de forskellige wineries vi besøgte i Sonoma, var Gundlach Bundschu uden tvivl min favorit. Vingården blev grundlagt i 1858 af den tyske immigrant Jacob Gundlach og har siden været …
Miyeok Guk (미역국) er en traditionel koreansk suppe lavet med spiselig tang. Suppen er mild og nærende, og bliver ofte serveret til kvinder der lige har født, da suppen efter …
Inden vores fly til San Francisco delte Steve og jeg en sandwich fra Geno’s Steaks som er en kendt cheesesteak restaurant i Philadelphia. De fleste kommer nok for cheesesteak, og …
Da Steve og jeg var i London tidligere dette år boede vi på St. Ermin’s Hotel og havde det skønneste ophold. Hotellet ligger i Westminster, kun få minutters gang fra …
Inden Din Tai Fung kom til byen, var Joe’s Shanghai stedet, man tog hen, når trangen til soup dumplings meldte sig. Restauranten lå oprindeligt på Pell Street men i slutningen …
En god grilled cheese sandwich er comfort food i sin reneste form og fungerer både alene og som tilbehør til fx. tomatsuppe. Jeg plejer at lave grilled cheese sandwich med …
Da vi besøgte University District Farmers Market kom vi forbi en bod, der solgte lemon cucumbers, og efter at have luret lidt på den underlige grøntsag tog nysgerrigheden over og …
Frozen custard er en amerikansk klassiker, som minder om almindelig flødeis, men laves typisk med æggeblommer som giver en fyldigere og mere cremet konsistens. Lige nu er ferskner i sæson, …
Det var søndag og solskin og sidst i august da April og jeg besluttede os for at tage på dagsudflugt til Hidra som er en ø lige uden for Flekkefjord. …
Friske figner fyldt med cremet gedeost og toppet med pistacienødder ser superflotte ud og smager fantastisk. Jeg er stadig ikke sikker på, om det mest er en forret, en dessert …
Skolekjeks er en rigtig Flekkefjord-specialitet. Mange udenfor byen har aldrig hørt om dem, men i Flekkefjord er de næsten umulige at komme udenom. De store, lyse kager har været en …
April var på besøg i Norge sidste weekend, og vi havde nogle rigtig hyggelige dage sammen med godt vejr og masser af god mad. Fredag aften spiste vi på Broken, …
Jeg elsker tteokbokki, så da jeg blev inviteret til at komme forbi og prøve Dookkis nye restaurant sagde jeg selvfølgelig ja. Dookki er en koreansk kæde, der har specialiseret sig …