0
Sommer, sol og strandhåndklæder! De flotte strandhåndklæder/strandtæpper er lavet i samarbejde med Weavers i Cambodia, og vi har eksperimenteret med forskellige tykkelser på både selve håndklædet men også på de enkelte tråde. Det strandhåndklæde/strandtæppe I kan se på billederne er lidt som et tyrkisk håndklæde, men noget tykkere og med tykkere tråd. Det er perfekt til dig, som godt kan lide at være ordentligt pakket ind, når du kommer op af poolen eller ud af bølgen den blå. Dette håndklæde er også tykt nok til, at man kan ligge direkte på sandet, da man jo tit er på stranden uden liggestol.
Den anden type strandhåndklæde fra Weavers er i en tyndere kvalitet, så man uden problemer kan svøbe det om kroppen som en sarong eller som et stort tørklæde. Det vejer ikke særlig meget og får let plads i strandtasken.
Begge slags strandhåndklæder er vævet i 100% bomuld, så de absorberer vand rigtig godt, og så tørrer de hurtigt i solen, hvilket jeg synes er vigtigt. Man vil jo gerne kunne tørre sig efter et dyp i poolen eller i havet uden at håndklædet bliver så vådt at man ikke kan ligge på det bagefter.
Der er rigtig mange flotte mønstre i produktion, så du kan finde lige det strandhåndklæde, som passer dig til sommer.
Velkommen til Mitzie Mee! Mad & Opskrifter, Rejser, Livsstil og mest om New York
New York er en af de bedste byer i verden at gå ud at spise i. Der er restauranter fra hele verden, og uanset om du er til billig street …
Tidligere på ugen var jeg ude at spise med April på Lemongrass. Lige inden vi skulle mødes, begyndte det at styrtregne, og jeg undervurderede fuldstændig, hvor våd man kan blive …
Jeg har spist virkelig meget gelato gennem årene – både i Italien og alle mulige andre steder, hvor man prøver at gøre kunsten efter. Fra små familiedrevne steder i Rom …
Det thailandske køkken er et af mine absolutte favoritter. Jeg elsker den måde smagene balancerer hinanden på. Sødt, salt, syrligt og stærkt i perfekt harmoni. Selv simple retter har ofte …
Hvis du aldrig har prøvet Korean Barbecue (KBBQ) før, så har du noget godt til gode. Det er en af de mest hyggelige og velsmagende måder at spise ude på, …
Hvis du har nogle overmodne bananer liggende og ikke orker at bage endnu en banankage, så lav bananis i stedet. Det er nemt, smager fantastisk og kræver kun få ingredienser. …
Jeg er helt vild med fransk bistromad, og når jeg går ud at spise i Frankrig ender jeg for det meste på en bistro. En bistro er typisk et mindre …
Hver fredag har Whole Foods tilbud på østers for Prime-medlemmer. For 12$ får man 12 østers og man kan blande som man vil og prøve flere forskellige slags. De fleste …
Jeg synes mignonettesauce passer rigtig godt til østers. Den skarpe syre fra eddiken sammen med den milde smag af skalotteløg og lidt peber giver lige præcis den kontrast, der får …
Le Petit Village er en fransk restaurant i West Village med masser af charme og virkelig god mad. Restauranten ligger i en hyggelig gammel bygning med udendørs borde ud mod …
Jeg smagte soufflépandekager for allerførste gang i Tokyo tilbage i 2017. Dengang var det det nyeste nye, og jeg var overbevist om, at de luftige pandekager snart ville tage både …
Mit fly fra Stavanger gik allerede kl. 6:25, og da jeg havde bagage, der skulle checkes ind, måtte jeg være i lufthavnen mindst en time før. Hotellets morgenmad åbnede først …
Da Steve og jeg var i Seattle, mødtes vi med min gamle studiekammerat Sylvan og hans kæreste på Inside Passage, som er en cocktailbar, der ligger gemt væk inde i …
Forleden havde AC og Kristian inviteret mig over til hvidvin og kammuslinger, og det er jo ikke noget man siger nej til. De bor helt ned til fjorden, så Kristian …
Disclaimer: Jeg var inviteret af NY Ghosts til at deltage i turen. Der var regn i luften og de mørke skyer hang tungt over byen, da Steve og jeg gik …
Da min veninde Rieko fra Japan var på besøg havde hun masser af fine gaver med til mig. Blandt de mere eksotiske var en pakke Baby Foot (fandtes ikke i Danmark …
Jeg er ikke altid den hurtigste med hensyn til at transformere mine rejser til blogindlæg, men dette indlæg om min tur til Cuba er nok det indlæg, der har været …
Her er min version af The Tomato – den legendariske tomatsandwich fra Turkey and the Wolf i New Orleans. Jeg faldt over den hos Sandwiches of History på Instagram, hvor …
En tidlig septembermorgen kørte AC og jeg fra Stavanger med retning mod Preikestolen. Vi havde været forbi en kiosk i byen og købt forsyninger: Kvikk Lunsj (norsk kiksechokolade, lidt som …
Khanom Krok er små, thailandske kokospandekager med sprøde kanter og en blød, cremet midte. De steges i støbejernspander med runde fordybninger, der ligner vores æbleskivepander, og de er en fast …
De burmesiske wraps med banan og kokos er nogle af mine yndlingshapsere fra Tea Garden i Mae Sot. De små pakker med kokos og banan smager fantastisk, og så er …
Steve var på forretningsrejse til Charlotte og nåede lige at klemme et besøg ind hos Noble Smoke, som er kendt for deres barbecue i topklasse. Han var ekstra heldig og …
Disclaimer: Jeg var inviteret af La Farine til at kigge forbi. Alle meninger er mine egne. La Farine er en fransk café og konditori på Upper West Side i New …
Jeg laver næsten altid mine egne ispinde, for dem man køber i butikkerne er ofte fyldt med sukker og smager sjældent af rigtig frugt. Denne opskrift er for ispinde med …
©Mitzie Mee