Mad & Opskrifter, Rejser, Livsstil og mest om New York
Tilbage i 2017 fejrede jeg 4th of July for første gang i New York, og jeg havde glædet mig rigtig meget. For nogle år siden havde jeg været i Las …
Tilbage i 2017 fejrede jeg 4th of July for første gang i New York, og jeg havde glædet mig rigtig meget. For nogle år siden havde jeg været i Las …
Sanjeok (koreanske grillspyd) er en traditionel koreansk snack, som man typisk spiser på helligdage eller til festlige sammenkomster. Der er mange forskellige slags sanjeok, men denne kombination med oksekød, grøn …
All’Antico Vinaio er en italiensk sandwichshop, der oprindeligt er fra Firenze, men nu også har filialer i New York. Hos All’Antico Vinaio laver man schiacciata-sandwich, med et specielt brød, schiacciata, …
Tilbage i 2017 fejrede jeg 4th of July for første gang i New York, og jeg havde glædet mig rigtig meget. For nogle år siden havde jeg været i Las …
Sanjeok (koreanske grillspyd) er en traditionel koreansk snack, som man typisk spiser på helligdage eller til festlige sammenkomster. Der er mange forskellige slags sanjeok, men denne kombination med oksekød, grøn …
All’Antico Vinaio er en italiensk sandwichshop, der oprindeligt er fra Firenze, men nu også har filialer i New York. Hos All’Antico Vinaio laver man schiacciata-sandwich, med et specielt brød, schiacciata, …
Tilbage i 2020 tog den koreanske dalgona-kaffe verden med storm, for derefter stille og roligt at gå i glemmebogen, og i dag ser man den kun sjældent hist og her. …
Efter en blæsende eftermiddag på Rockaway Beach ledte vi efter et sted til en hurtig gang aftensmad og og fandt Adrienne’s som ligger i Broad Channel. Vi havde slet ikke …
For en måneds tid siden fik jeg tilsendt et anmeldelseseksemplar af kogebogen Jorden Rundt På 80 Retter af Jesper Rais, men det er forst her over weekenden, at jeg har …
Jeg havde kun 5 dage i Firenze, men jeg blev virkelig forelsket i byen. Der er simpelthen så meget at se, og maden er fantastisk. Desuden er byen særdeles fodgængervenlig, …
Culture Espresso laver virkelig god kaffe, og som en ekstra bonus bager de også nogle ret fantastiske Chocolate Chip Cookies. Den hyggelige café på 38th Street har begrænset med siddepladser, …
Genkiya Mart er et lille japansk supermarked på Spring Street. De har været åbnet et stykke tid, men det var først her for nylig at jeg opdagede dem. De har …
Vil I høre hvorfor jeg er så glad for at gå over Brooklyn Bridge i New York? Fordi jeg ved, at Brooklyn Ice Cream Factory venter på den anden side. …
Mango-salat med friturestegt fisk (Nhoam Svay Trey Ang) er en traditionel salat fra Cambodia. Hos Meas Family Homestay er denne salat ofte at finde på menuen til frokost eller som …
Om sommeren drikker jeg rigtig meget iced matcha latte. Jeg kan bedst lide når min matcha latte ikke er for sød, så jeg foretrækker for det meste at lave min …
Tina og jeg havde meget at fejre sidste sommer, men vi havde begge masser af andet at se til, så det blev først i slutningen af august, at vi endelig …
Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …
Jeg var inviteret af A-Roll og betalte ikke selv for mad og drikke. A-Roll er en kinesisk kæde, der for nylig åbnede sin første filial på Manhattan i New York. …
Serendipity er en legendarisk restaurant på Upper East Side, og ja, det er den fra filmen af samme navn. Restauranten er kendt for sin eventyrlige indretning og atmosfære, og den …
Forleden var Tina og jeg taget ud for at spise frokost i Montclair. Vi havde egentlig sat kurs mod Faubourg, som er en gammel favorit, men så fik vi øje …
Pastis plejede at være en af mine absolutte favoritter for morgenmad i New York, men så lukkede de, og jeg troede at det var slutningen på den historie. Så i …
Kin Ramen dukkede op på min radar, da jeg søgte på Google Maps efter et godt sted for ramen en fredag aften. I New York kan man typisk ikke bestille …
Jeg bliver tit spurgt om hvilke restauranter jeg synes man skal prøve i New York, så jeg har lavet en liste med nogle af mine yndlingsrestauranter i New York lige …
Salatblade med stegt andebryst er virkelig lækkert som forret eller snack, for kombinationen af salt og sødt, sprødt og cremet, er slet ikke til at stå for. Det er nydelse …
Efter at have været gemt og glemt i årtier er deviled eggs igen gået hen og blevet super trendy. Det synes jeg er rigtig godt, for deviled eggs er en …
Det kan godt være svært at få tid til at lave ordentlig morgenmad i en travl hverdag, men for sådan nogle som mig, som først kommer ud af grumpy-mode, når …
Det tog lang tid før jeg fik øjnene op for mochi donuts, for jeg troede først, at der bare var tale om endnu et over-rated instagram-fænomen, som jeg ikke havde …
Mitzie Mee • Fair Fashionista ApS • Højrupvej 149 • 7000 Fredericia • CVR: 39272768
©Fair Fashionista® 2023 – All rights reserved