Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bali: Sådan kommer man til Ubud fra lufthavnen

Hvordan kommer man til Ubud fra lufthavnen? Bali Blog

I  Ngurah Rai International Airport (også kaldet Denpasar International Airport) kan du booke en chauffør, som kører dig til Ubud. Det koster ca. 400.000IDR og tager omkring 1,5 time, alt afhængigt af trafik og tid på døgnet.

Der er også åbnet en ny Grab Lounge udenfor lufthavnen, hvor man kan booke transport gennem Grab, som er en app, der fungerer som Uber. Der er personale som kan hjælpe dig med bookingen, og man kan sidde i deres lounge og vente på, at ens chauffør dukker op. Priserne er ca. det samme uanset hvor man booker, men personligt foretrækker jeg Grab, hvor betalingen foregår automatisk via appen.

Mange anbefaler, at man også booker retur-rejsen fra Ubud til lufthavnen med det samme, da man i så fald nogle gange kan få rabat, men det har jeg ikke oplevet. Derimod er det af en eller anden grund ofte billigere at køre fra Ubud til lufthavnen (når man selv bestiller returrejsen i Ubud), end fra lufthavnen til Ubud. Desuden kan det jo også være, at du foretrækker selv at vælge chauffør, efter at du er ankommet i Ubud.

Nogle anbefaler at man arrangerer transport gennem hotellet, men det har jeg personligt haft ret blandede erfaringer med. Bor man på et af de små, familieejede guesthouses eller homestays kan de ofte give dig en god pris hos en chauffør de kender, men booker man gennem de større hoteller, er det ofte dyrere, da hotellet vil have kommission fra chaufførerne for at give dem kunder.

Min Bali Blog – Mest om Ubud >>

Bus og minibus

Jeg har også set at man kan booke plads i en minibus, men med tanke på den ekstra tid som går med at samle alle passagerer op/sætte folk af, og med tanke på hvor billigt det er at leje en chauffør, så har jeg aldrig syntes, at det er besværet værd. Vil man spare penge, er dette dog en oplagt mulighed. Der er også bus service mellem Kuta og Ubud:


Reklame:

Se tidstabeller og book lokale rejser:

Powered by 12Go system

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje